[]

Deutsch Bahn 49eur'luk ticket hk

Arkadaşlar selamlar,

Bu bilet tipiyle ilgili bilgisi ve deneyimi olanların yanıtlarına ihtiyacım var.

Almanya'daki bir arkadaşimin banka kartı ile 17 Temmuz'da bu biletten aldım Temmuz boyunca geçerli olmak üzere. 31'inde Türkiye'ye döneceğim ve şimdiden bileti iptal edeyim de Ağustos ayında da yenilenmesin diyorum. Ancak birkaç sorum var:

1. Şimdi iptal edersem 31'ine kadar kullanabilir miyim?
2. İptal etmek istediğimde bitiş tarihi olarak 31 Ağustos görünüyor. Oysa ben bu ay iptal etmek istiyorum. Ağustos'ta burada olmayacağım tekrar yenilenmesi çok saçma. Bu durumda Ağustos'ta da mı yenilenecek? Yenilenmemesi için ne yapmam gerekiyor?

Cevaplar için çok teşekkür ederim şimdiden.

 
Kurallar hangi firmadan aldığına bağlı olarak değişir. Bazı firmalar ayın 10 una kadar iptal etmeyince otomatik olarak sonraki ayı da yeniliyor, bazısı son güne kadar iptal imkanı sunuyor. İptal etmek isteyince ağustos sonu görünüyorsa muhtemelen ilk bahsettiğim gibi ayın 10unda otomatik yenilenmiş olmalı.


  • cek  (28.07.24 20:38:32) 
Aslında DB'nin kendi uygulamasindan almıştık. Kural çok saçma ama. Ben zaten ayın 10'undan sonra aldım o bileti ve sadece aldığım ayda kullanacağim.


  • Amaranta ursula  (28.07.24 21:07:37) 
31 agustosa kadar kullanabilirsin. ihbar süren bileti alirken okudum anladim diye isaretledigin seylerde vardi büyük ihtimalle.


  • sonsuz  (28.07.24 22:13:05) 
db nin kendi uygulamasından ayın 10'undan sonra aldıysanız otomatik olarak bir sonraki ayı da almış oluyorsunuz. siz 2 hafta kullandınız ama 2 aylık ödediniz sözleşmeyi kabul ederek.


  • angelofdeath  (29.07.24 01:11:42) 
Şimdi tam tarih ve kuralları hatırlamıyorum ama ayın 10’u yazan arkadaşların da dediği gibi ben de sizinle benzer bir şekilde 1 aylık almak isteyip 2 ay parası ödemek zorunda kalmıştım.


  • but that was just a dream  (29.07.24 07:47:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.