[]

Açık renk t-shirt veya gömleğin beyaz atlet sorunsalı ve çözümü

Mesela bej ve beyaz gömlek giydiğimde beyaz atlet belli oluyor. Kötü gözüküyor dendi birkaç kere.

Yeşilimsi, sarımsı bir tshirt'üm var. Onda da beyaz atlet gözüküyor.

Beyaz atlet yerine ne olabilir?

 
Tshirt içine atlet giymedim.
Ama gömlek içine giyerim. Ben o sebepten gömlekleri bir tık kalın alırım ki bu tarz şeyler gözükmesin Cok ve buna ek olarak da çok umursamam. Don draper bile beyaz atlet giyerken bizim atlet kötü gibi dusunmemiz saçma=d

Beyaz atlete biraz para yatırıp daha az gözüken bir şey alıp bundan sonra gömlek alırken de gözüküyor mu diye kontrol edebilirsiniz.

Ten rengine göre atlet bakabilirsiniz tabi, daha çok markalar çıktı eskiden hep kadınlar için vardi.
  • logisticsmanager  (28.07.24 20:11:11) 
tişört ve gömlek içine atlet giyilmez.

ben köylüyüm illede giyeceğim diyorsan gri atlet dene.
  • my fault  (28.07.24 20:24:00) 
Yazın atlet giymeyeli yıllar oldu. Kışın zaten belli olmuyor


  • etna  (29.07.24 01:35:57) 
ten rengi atlet var mı?

kadınlar için konuşuyorum. beyaz tişört içine beyaz sutyen giyersek ben buradayım diye bağırır ama ten rengi sutyen kendini belli etmez.

ayrıca gömlek içine atlet giyilebilir, hatta hoş da durur. kalın polo yaka içine de giyilebilir. ama ince kumaşlı bi tişört içine atlet giymeye ben de karşı olabilirim.
  • elorelia  (29.07.24 09:22:26) 
Her kıyafetin ter tutmayan, hızlı kuruyan versiyonu var artık. Tekstil sektörüne güvenin, atleti bırakın.


  • hasmetizm 2046  (29.07.24 12:11:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.