[]

Cekirdek aileden konusmadiginiz kisiler var mi?

Anne baba kardes
Ben konusmuyorum abimle. Bilen bilir. Beni hep kandirdi, salak yerine koydu, maddi olarak dolandirdi ki kendisinin durumu gayet iyi.
Kendi isi var, 2 araba, iyi bi semtte bi ev.
Onu hayatimdan silmis olmak beni hic uzmuyor.
Olum konusunu cok dusunuyorum ama. Dun de ruyama girdi cok dusundum diyedir.
Olunce vicdan yapar miyim?
Bi yandan da asil o vicdan yapsin diyorum.
Magdur taraf benim.
Sizin de boyle kisileriniz varsa ne dusunuyorsunuz bu konuda?

Daha cok cevremin ustume gelecegini dusunuyorum benden once olurse? O kadar yapti etti herkes biliyor bana verdigi zararlari. Gecenlerde mailime (watsaptan engelli) bi emoji atmis. Pasta emojisi. Bi tane emoji. Konu basligi bi sey yok :)) dogum gunumdu. Ben bunu komik bulup kuzenime anlattim. Takdir ettim kendisini dedi ahaha
Mailim aklina gelmis ordan kutlamis diye. Bunu soyleyen kuzen de cahil falan degil.kariyeri, yasi oturmus biri 50lerinde bi insan.

Herkes beni suclu goruyor sanirim.

 
Geç bile kalmışsın
Geri adım atarsan daha da pişman olacağın tecrübeler yaşarsın

Tecrübe
  • topkapiaksaray  (26.07.24 11:12:33) 
Anne ve abi var sadece. Abimi senede bir iki defa görüyorum ve hal hatır sorma dışında muhabbetimiz yok. 'Küs' değiliz, ama abi-kardeş ilişkimiz yok.


  • auroraaurora  (26.07.24 11:16:03 ~ 11:16:14) 
En güzeli ekonomik özgürlüğünü kazandıktan sonra aile ile bağı kesmek


  • grimavi  (26.07.24 12:05:46) 
Babamla konuşmuyorum. Ölürse vicdan yapmam. Dünyadan bir psikopat eksilmiş sayarım. Zararı kendine olsa başka ama dokunduğu her insanda derin yaralar açmış birisi.

Düşünmesen daha iyi değil mi? Ölünce bakarsın vicdan yapıyor musun. Şu anda, mevcut bilgilerle için rahatsa gelecekte ne olur düşünme. O zamanın Kittie'si düşünsün.
  • gabe h coud  (26.07.24 12:06:17) 
Şahıs abin olmasa hayatında olur muydu? Hayır.

Kan bağı var diye sana zarar veren bir insan için vicdan azabı duymamalısın bence. Abilik sadece kan bağı ile olmaz, manevi yönü vardır.
  • kumandanim  (26.07.24 12:28:43) 
Ablamla konuşmuyoruz.
Daha doğrusu kendisi o pişkinliği ve iki yüzlülüğüyle konuşuyoruz sanıyor ama ben kaçıyorum. çünkü;

İki yüzlü ve narsist birisi. Zerrece kıskanılacak özelliği olmamasına rağmen bütün akrabalar onu kıskanıyor zannediyor (narsist).
Yüzüme başka, arkamdan başka davranıyor (iki yüzlü). Duygusal olarak pozitif enerjimi vampir gibi emiyor.

Bunlar benim için uzak durmak için yeterli sebepler.
  • füt  (26.07.24 13:17:59) 
Benim yok ama @kumadanım çok güzel demiş sırf kan bağı var diye insanların verdiği zararları yok sayamayız eğer zarar veren birisi olsaydı konuşmazdım ben de.


  • Kediyi üzdün  (26.07.24 15:57:53) 
Aileler, kişilerin prangasıdır. Kurtul.


  • numlock  (26.07.24 17:12:51) 
Ben de abimle konuşmuyorum. Bir kötülüğü dokunmadı ama bir faydasını da görmemiştim. Evlendikten sonra tamamen kendi kurduğu ailesine döndü, karısı ile arası iyi olsun diye herkese sırtını dönüp gözünü kapattı. Annem kanser oldu, bir kere kemoterapiye götürmemiştir. Evliliğinde de sorun yaşamaması adına ben hayatımdan çıkardım, karısı çok sorunluydu çünkü. Annem torununu rahat rahat göremiyor mesela. Falan filan. Ölümü düşünmüyorum, fazla umrumda değil bu konu galiba. Ayrıca bence onlar düşünsün anne baba bugün var yarın yok, yarın vicdanımız sızlamayacak mı diye düşünsünler yani. Eyyorlamam bu kadar.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (26.07.24 19:40:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.