[]

Uefa Şampiyonlar Liginde Format değişikliği ve torbaların avantaj durumu

Uefa Şampiyonlar Liginde Format değişti ve torbadaki takımlar kendi torbasındaki iki takımla da maç yapacak.

Örnek; Real Madrid birinci torbada. Birinci torbadan Manchester City ve Inter Milan eşleyebilecek. Aynı durum diğer torbalarda da geçerli. İşte İkinci torbadaki takım, ikinci torbadan iki takımla oynayacak.

Şimdi birinci torbada olmanın mantığı ne tam olarak, nasıl bir avantaj sağlar?

He ayrıca Bir takım 8 maç yapacak, 4ü deplasman 4ü kendi evinde olmak üzere ama 8 takımla 1 defa oynayacak. Kendi evinde oynadığın takımın deplasmanına gidilmeyecek.

 
son paragraf ok.

örnek hatalı.

bayern sin ve 1.torbadasın. kopenhag kapandı. yenemedin. bu sıkıcı futbol yüzünden bayern gibi yatırımı yüksek kulüpleri koruyor bu yapı. böylelikle diyor ki sen kopenhag ile bir kez uğraş. bir de gala gelsin. kopenhag kapansa dahi, git gs’yi yen.

manu’sun ve ikinci torbadasın. merak etme bayern’e yenilsen de bir daha başına bela olmayacak. ikinci maçta liverpol ile oyna bir şansın olsun. kopenhag’ı aşamaz isen üzülme başka bir rakiple karşılaş bir şansın olsun.

takımları farazi salladım. bu sayede büyük takım olmak daha zor. kendi futbolunu oynayanların işi daha zor. maç maç analiz yapanlar, strateji uygulayanlar daha ön planda.

aşağıdakiler için de böyle: real madrid ile karşılaşıp 6 puan kayıp yazma, bir kez karşılaşırsın. ikinci maçtaki rakibini değiştireyim bir şansın olsun.

özetle herkes kendi sikletinde farklı rakiplerle uğraşacak. böylelikle gala gibi sağ beksiz maça çıkarsan, herkes aynı yeri deşer. alphonso davies gibi bir adama karşı da maximum bir maç oynarsın. sonra bye bye.

geçen yıl olsa kopenhag’a elenmezdik.
  • baldan kaymak  (26.07.24 02:17:33) 
bir avantaj kalmadı pek. sadece 1 . torbadan gelen takımla iki kez oynamama avantajı var


  • paintov  (26.07.24 12:59:14) 
Torba avantajı tamamen ortadan kalktı. Herkes her seviye takımla 2 kere eşleşecek. Hatta güçlü bir takımsam alt torbada olmak isterim. Çünkü 8 rakibim 1. torbadan 2 takım ve benimle eşleşerek 3 üst düzey rakiple oynamış olur.


  • iustitia omnibus  (26.07.24 16:26:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.