[]

Anksiyete atağı geldiğinde napıyorsunuz?

Ben az önce gözlerimi kapatıp nefesimi saymaya başladım. Olduğum yerde hafif uyuklayınca yarım saatte bayağı sakinleştiğimi fark ettim. Dışarıda, işyerinde, metrobüste de deneyeceğim aynı tekniği.

Sizin var mı özel bir tekniğiniz?

Teşekkür ederim.

 
Bu gerçek diil, sen kafanda kuruyosun kizaaaam diyorum. Sonra geçiyo


  • abuzer  (25.07.24 19:12:41) 
Derin nefesler almak ve bolca su içmek.


  • mutekebbir  (25.07.24 19:24:27) 
Soğuk buz gibi su içiyorum o his hoşuma gidiyor


  • grimavi  (25.07.24 23:09:15) 
direk güç kesiyorum. evdeysem herşeyi bırakıyorum. bir yere yapışıyorum, hareketsizlik uyguluyorum. çünkü hata aralığım artmış oluyor.

bunu yapabilecek ortamım yok ise asla düştüğümü göstermiyorum. full force. ama ilk dinlenme alanında aynı toparlama olayı.

şahsen net bir çözümün halen yok. kaza bile yaparım. o yüzden hep dikkatlilik.

hiçbir seçeneğim yok ise göğüs kafesime güveniyorum. gereğini yap olmaz ise olmasın diyorum.
  • baldan kaymak  (26.07.24 02:22:55) 
Sessizliğe çekilip kafamın içindeki tiyatroyu izliyorum.
Sessizlik şansım yoksa müzik dinliyorum.
Tetikten kaçma şansım yoksa yatıp uyuyorum.
Teknik olarak hiç bir şey yapmayıp gözlem yapıyorum yani.
  • hasmetizm 2046  (26.07.24 11:20:24) 
ortamı terk ediyorum 10-15 dk dikkatimi dağıtacak başka konularla ilgileniyorum.


  • turuncu tonlarda  (26.07.24 14:16:21) 
geleceğe dair sık sık anksiyete atağı yaşıyorum. aklıma gelip farkında olduğum an şunu düşünüyorum ''her insanın yer yer çok kötü dönemler geçirdiği olur. sen de şuan hayatında kötü bir dönem geçiriyorsun. güzel dönemler de geçirdin. yine de çok kötü değilsin. biraz sakinleş, kafanı dağıt gül. geçecek''. genel olarak düzelmesem de anlık ferahlamama yardımcı oluyor, güzel bir derin nefesle beraber tabi


  • a gun and a pack of sandwiches and nothing  (27.07.24 22:38:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.