[]

eski eşe olan sadakat duygumu aşamıyorum

21 yaşımdan beri hayatımda, evlilikte 11. yıl dönümümüze gireli fazla olmadı. öncesinde hayatımda başka kimse olmamıştı -bununla ilgili olabilir sanırım.

kimseye karşı bi ilgim yok. eski eşi artık sevmiyorum, bunu biliyorum. ama sadakat duygum hala var? başka erkeklere karşı hiç ilgim yok. yıllardır ayrıyız zaten ama artık sevmiyor olma kısmı yeni.

berbat bir türkçeyle anlattım, kusura bakmayın. ben de istiyorum başkaları ilgimi çeksin, duygusal ya da cinsel ya da başka bir şey. ama sıfır. biz evliyken o başka kadınlarla da ilgileniyordu (erkek doğası falan değil, birçok kadında da mevcut bir durum ve aldatma olmadıkça da normal -sanıyorum).

hayatıma devam etmek istiyorum. bıktım artık. yıllardır yalnızım zaten. bu hissi/durumu nasıl aşacağım? sorunum ne olabilir? neden kimse ilgimi çekmiyor? neden cinsiyetsiz gibiyim?

not: hukuki olarak sadakat yükümlülüğü var, onu biliyorum. yokmuş gibi yazdım.

 
Bence kendini zorlama, daha çok gençsin.


  • sekizdokuzon  (24.07.24 23:55:50) 
Kıyamam demeye geldim. Yalnız kalmamaya çalış. Yeni insanlar tanı. Gönüllü işler yap. İçi güzel insanlar tanı.


  • gabe h coud  (24.07.24 23:58:51) 
Resmi olarak boşanmadığınız için farkında olmadan kendinizi frenliyor olabilirsiniz bu tür meselelere karşı. Özgürlüğünüzü elde ettiğinizde değişebilir.


  • pispinti  (25.07.24 01:15:07) 
piyasada ilgine değecek birini görmemiş olabilirsin. the bar is in the hell. başka kadınlar gibi neden olamıyorum diyorsan o onların midesizliği biraz. yalnız kalmamak için bıraksan ağaca yamanacaklar. eski eşin belki kaliteli bir adamdı her şeye rağmen. sen de haliyle belli bir kalite bekliyorsundur. ama dediğim gibi the bar is in the hell. kalitesizle olacağına hiç olma daha iyi.


  • titanyum22  (25.07.24 01:56:44) 
Resmiyette boşanıp bağları koparamadiginz için...


  • abuzer  (25.07.24 08:24:11) 
resmi olarak boşandıktan sonra rahatlarsın. bilinçaltın ve vicdanın izin vermiyor, etik gelmiyor.


  • Improbable  (25.07.24 10:02:46) 
Hukuki sorun yaratmayacaksa Tinder(veya bugünlerde kullanılan hangisiyse) yükleyin. Bir bakının etrafınıza.


  • michael_knight  (25.07.24 10:58:58) 
bence sadakat ile alakalı değil bu durum kendi içinizde koşullanmışsınız, cinsellik ile alakalı olmak zorunda değil bu dediğim. Hayatın akışı sekteye uğramış ve zaman durmuş gibi bir kopukluk var bu aslında bir tür travma yanıtı, sebebi de muhtemelen eski eşten alakasız çıkacak terapi almanız lazım.


  • titanic kemancısı  (25.07.24 11:42:05) 
Flört etmeyi, eğlenmeyi unutmuşsunuz gibi geldi, flört nedir, nasıl yapılır diye biraz araştırın, uzun süreli evlilik veya beraberliklerde oluyor böyle.


  • selam  (26.07.24 15:57:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.