[]

Pandora bileklik / charm hediye durumu

Merhaba arkadaşlar,

Asla anlam veremediğim bu pandora bileklik sevdasına benim haberim yokken nişanlım da tutulmuş. Kendi kendine geçen sene bir bileklik almıştı, charm falan alıp eklemişti. Yok arkadaşı da bir charm almış. Gümüş ürünlerine bu kadar para vermek bana çok manasız gelse de sevdiğinden özel bir gün için buradan hediye almayı düşünüyorum ben de.

Genel olarak sevdiği bir figür var. Ben şimdi o figürden bir charm alıp mı hediye etmeliyim. Yoksa hem düz bir bileklik hem de o charmı alıp takıp mı hediye etmeliyim. Adabı nedir bunun? Neden bileklik aldın ki charm yeterdi, bileklik almıştım ya ben falan der mi? Yoksa 2 tane olması daha mı iyi?

 
sadece charm almak lazım iki pandorayı kullanmak saçma olur.
ama nişanlına özel günse sadece charm almak az kaçar mı bilemedim.

  • eja  (24.07.24 14:07:13 ~ 14:07:52) 
charm + çiçek


  • xrated  (24.07.24 14:15:00) 
@eja Farklı bir hediye daha düşünüyorum. Sadece charm olmayacak, pandora seviyor diye pandora'dan da bir şey almak istedim. Teşekkürler yardımınız için.


  • furry burns  (24.07.24 14:25:17 ~ 14:25:30) 
sadece charm alabilirsin ama bence bileklik de alsan hoş olur. hatta charmları düşmesin diye bir arada tuttam zımbırtı var. ondan da alabilirsiniz ek olarak. bu arada aynı bileklikten almamaya özen gösterin. çünkü onların da birleşim yerlerine göre farkları olabiliyor. bileklikleri incelerseniz görürsünüz.


  • ruhlardan esinlenen karga  (24.07.24 14:34:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.