[]

Hayatı hackleme yöntemleriniz

Benim son icadım; sinüs temizleme şişesinin içine kaya tuzu katıyorum. Sinuslerimi onunla temizleyip güneşin en tepede olduğu zaman balkona çıktığımda denizden çıkmış gibi hissediyorum. Birebir aynı his neredeyse. Gözünü kapatıp azıcık hayal gücünü kullanmaya bakıyor.

Yirmili yaşlarda da daha çabuk sarhoş olmak için alkolle çikolata yiyordum. Biradan viski, viski ne scotch randımanı alıyordum.

Sizde var mı böyle kısayollar, hacklemeler?

Teşekkür ederim.

 
Yakın zamanda burun tıkanıklığına çözüm olarak burun kenarından bastırıp kulaktan çekiştirmeli bir yöntem öğrendim youtubedan.


  • beyfendi  (23.07.24 22:13:22) 
ben balkonuma çıkıyor güneşleniyorum. hem de kapkara oluyorum.


  • geveze yazar  (23.07.24 22:20:58) 
Sarılıyorum.
Koşuyorum.
Müzik dinliyorum.
  • gabe h coud  (24.07.24 01:10:41) 
seyahatten gelir gelmez bavul bosaltip kirlileri makineye atiyorum. eve girer girmez yapmazsam gunlerce elim gitmiyor bavula.


  • in vino veritas  (24.07.24 01:28:16) 
Duştayken dişini duş başlığını ağzına tutarak fırçalamak. Yok böyle ferahlık.


  • armagan abanuz  (24.07.24 07:36:56) 
Düşünmem gereken bir şey olduğunda durduğum yerde odaklanamadığım için sabah 7-8 gibi denize gidip denizde 3 km açılan esrarengiz amca modunu açıyorum.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (24.07.24 11:08:12) 
Hayatı değil de kendimi hackleme yöntemim galiba.
O an bulunduğum ortamdan kendimi soyutlamayı başarırım.
Kulağımda kulaklığım ayağımda spor ayakkabım olsun ben o an kafa olarak öyle yerlere giderim ki tüm günü yürüyerek geçiririm. Rekorum Mecidiyeköy'den Aksaray'a yürümek :)
  • mutekebbir  (24.07.24 11:20:23) 
Yarin spora gitmen gerekiyordur.
Bir sabah oldugunda yataktan hic kalkmak istemediginde bir suru bahanen oldugunda o hic gitmek istemedigin zaman sabah kalkip dus alip kendini disari atarsan iste o gun kendine galip gelmis oluyorsun ve gununde p*c okup aksama kadar instagramda takilip vaktini harcamiyorsun.

Onemli olan o kirilma noktasi kendini aticaksin disari
  • Zetnikov  (24.07.24 12:38:03) 
sosyal ortamlarda anksiyetem çok yüksekken, ellerimle ne yapacağımı bilemediğim için kendimi koruma amaçlı kollarımı kavuşturuyorum, bu da beden dilimi kapalı yapıyor. anksiteyle yıllardır savaş veriyorum, ama geçene kadar hayat beklemiyor tabii ki. ben de saçma ama (hack derken bundan da bahsettiğini varsayarak) yüzük takıyorum ve onunla oynuyorum. elimle oynayacağım bir şey olunca anksiyetemi biraz kontrol edebiliyorum.

ikincisi, işyerimde hep karşımdaki insanların benden daha iyi olduğunu düşünmeye odaklı bir yapım var. ama onlarla birebir çalışmaya başladığımda fark ettim ki, hiçbiri kendilerini sattıkları kadar iyi değiller. kötü değiller kesinlikle, ama benim aklımdaki gibi "o işin eri" de değiller. karşıdan gelen feedbackleri negatif algıladığımda, bunla başa çıkmak için kendime hep bu farkındalığı hatırlatıyorum. hata yapabiliriz, dünyanın sonu değil.

üçüncüsü, bir kıyafeti 2 yıl boyunca giymediysem (özel gün kiyafeti değilse) ya satıyorum, ya da veriyorum. giymeyeceğim demek ki, belli. zorlamaya gerek yok.

dördüncüsü, anı olarak biriktirdiğim şeyleri minimuma indiriyorum, bana özel olarak verilmediyse, yapılmasıysa, çöpe gidiyor. yoksa hep kalıyorlar.
  • mizore  (24.07.24 12:39:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.