[]

Kepce Kulak Ameliyati

Bu konuda bilgisi veya tecrubesi olanlar dinlemek var mi? Bilgisi olanlar 10 yas icin ameliyati veya her ne gerekiyorsa tibbi mudahaleyi oneriyor musunuz?




 
Yakın arkadaşlarımdan biri geçen sene yaptırdı bunu. Şu an diyor ki, şu an olsa yaptırmazdım. Ameliyattan sonra bir 10 gün falan kafasında çok sıkı bir sargıyla gezmişti, hiç uyuyamadı, işe gelemedi. Sonrasında da bir süre hassasiyet sürdü kulaklarında.

Ama şimdi bakınca, kulakları büyük oranda eski haline dönmüş gibi. Doktor yaptırmadan önce uyarmıştı, genelde eski haline dönüyor diye, ama 1 sene içinde bu kadar geri açılacağını tahmin etmemiştik.

10 yaş için belki süreç farklıdır, yaş küçük vs… ama tekrarlama konusunu muhakkak sorun en azından 2 farklı doktora derim.
  • irene  (22.07.24 22:03:02) 
Ozel hastanelerin sayfalarinda cok idiali ve ikna edici bilgiler yer aliyor.


  • krmzbvl  (23.07.24 00:15:09) 
ben 13 yasindayken olmustum, o kadar agrili sancili bir durum olarak hatirlamiyorum. bi hafta falan sargiyla gezmistim sonra dikisleri aldilar. eski haline geri dönmedi, su an 38 yasindayim ve iyi ki yaptirmisim diyorum. ergenlikte cok sorun olurdu sanki. negatif yani olarak söyle bir sey söyleyebilirim ama o da cok bireysel muhtemelen, her ameliyat sonrasi olmuyordur zira bende de sadece bir kulakta oldu. sol kulagimda deri katlanmasi gibi görsel bir sorun oldu ameliyattan sonra, yani fazla deri kulagin delik ve kivrim kismi arasinda toplandi gibi. benim icin cok büyük bir sorun degil bu, insanlar da hic farketmedi bu güne kadar.


  • mamu  (23.07.24 15:05:01) 
Mamu, tam 25 yil once olmussun. O gunden bugüne tip, ozellikle plastic cerrahi col fazla ilerledi. Şimdi daha korkusuzca yapilabilir diyebilir miyiz sence?


  • krmzbvl  (24.07.24 20:06:43) 
gec gördüm sorunuzu ama cevap vereyim yine de, tabii ki plastik cerrahi cok ilerledi bi de benim doktorum da biraz yasli biriydi, özensiz davranmisti gibi sanki. ama her türlü korkusuzca olunabilir bu ameliyat, dedigim gibi ben asla pisman olmadim.


  • mamu  (02.08.24 16:49:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.