[]

Yalnız kalamamak

9 yıllık evlilikte erkek kişisi neredeyse 1 gün bile kendisiyle baş başa kalamadığını iddia ediyor. bu normal mi? yani ben sıkılırdım. insan arada bir kendisiyle buluşmalı bence. 9 yıl demek 3 bin küsur gün demek :) var mı böyle evlilikler cidden.




 
Böyle evlilikler var mı? Bilmiyorum ama bence çok olmamalı. İnsan bazen yalnız ve yalnızca kendisiyle olmak istiyor. Kafayı yersin.


  • eksi sozlugun tatli insani  (22.07.24 14:53:18) 
söyleyen kişi bundan şikayet ediyor gibi görünse de aslında böyle bir isteği de olmamıştır, bazen insanlar memnun oldukları şeyden bile şikayet ederler


  • grimavi  (22.07.24 15:00:06) 
Böyle şeylerden şikayet eden adamlar genellikle eşleri aynı taleple kendilerine geldiğinde problem çıkaran tipler oluyor.
Belki eşinden de aynı isteğin geleceğinden korktuğu için böyle bir diyalog geçmemiştir aralarında yoksa bence kadınlar da biraz kafa dinlemek ve yalnız kalmak ister.
Tabii ki erkekler de ister, her iki taraf için de bu çok insani ve normal bir durum.
  • mutekebbir  (22.07.24 15:33:47) 
selamunkavlem. evlerden ırak derilerim çekildi. karısı kimse boşanmasın lütfen, gerekirse iban verin destek olalım bu adam piyasaya düşmesin.


  • titanyum22  (22.07.24 20:35:11) 
sevgililikler bile var.

kız seviyor, bırak diyorum. siyam ikizi gibi ve asla sıkılmıyor :) ben aşık olduğum kişiye o kadar tahammül edemem.

adam abartmış olabilir tabi ama bana da makul gelmez. nasıl boğulmuyorsunuz bu seviye yakınlıktan?
  • baldan kaymak  (22.07.24 20:36:00) 
eşim bensiz yatamaz demişti birisi.


  • geveze yazar  (22.07.24 20:44:20) 
Şikayet ediyor gibi görünse de işin aslı öyle değil +1

Muhtemelen bu ikisinin ortak tercihi ve mübalağa içeriyor.
  • kaptan maydanoz  (22.07.24 21:20:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.