[]

Android telefonda Shazam sorunu?

htc desire kullaniyorum ve android marketten shazam indirip kurdum. uygulama aciliyor ama bi sarki dinletip bulmasini istedigim zaman Sorry, Shazam is currently offline. deyu hata mesaji veriyor ama aptal uygulama nokia e72 de calisiyor mesela veya iphoneda.

android telefonda var mi bu uygulamayi kullanabilen yoksa sorun sadece bende mi ?


 
bende de çalışmıyor. zaten ilk kurduğumda da çalışmamıştı.


  • se7enbullet  (10.07.10 22:31:33) 
www.youtube.com

bu cekik gozlu adam nasil calistiriyor asabim bozuldu ya
bende android 2.1 kurulu
  • dengesiz pamuk  (10.07.10 23:28:58 ~ 23:29:13) 
bende de 2.1 kurulu ama bilemiyorum sebebini. çalıştırabilirseniz eğer haberim olsun lütfen ^_*


  • se7enbullet  (11.07.10 00:03:50) 
hem 2.1'de hem de 2.2'de calisiyor bende. marketten uygulamayi indirip kurmak disinda ekstra bir sey yapmadim. telefonu ucak moduna alip ya da sim karti cikarip calistirmayi dener misiniz bir de? belki operator ile alakali bir kisitlamadir. ahaha ucak modu olmaz tabii, baglanti lazim.


  • dahicocuk  (11.07.10 08:13:53 ~ 08:14:32) 
yok abi calismiyor
bi telefonun icine girmedigim kaldi

ustelik herifler guncelledi, o kadar sahane gorunuyor ki uygulama
ama calismiyor iste
  • dengesiz pamuk  (16.07.10 00:19:34) 
baya zaman geçmiş üzerinden ama şimdi farkettim ki ayarlardan Türkçe yapınca ya da Türkçe klavye kullanınca çalışmıyor, locale: English yapınca gayet güzel çalışıyor.


  • barteq  (16.09.10 22:25:58) 
@barteq
çok saol cevabın için. telefonun dilini ingilizce yapmak sorunu çözüyor hakkaten.

soundhound daha iyi gibi geldi bana shazam'a nazaran. onu kurdum ben.
  • edge_nabby  (23.08.11 03:00:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.