[]

Bugünün Allah çarpsın son sorusu (bana stil beğenelim)

Arkadaşlar fiziksel özelliklerimden bağımsız olarak (ben önerilerinizi kendime modifiye ederim daha sonra), beni burada az çok tanıyıp bildiğiniz kadarıyla, bana nasıl bir stil, nasıl bir tarz gider? Sadece burada sizlere sunduğum veriler üzerinden. "Kim bu lavuk?' diyenlerin de başımın üstünde yeri var.

Ben böyle şeyler üzerine hiç kafa yormadim. 15 gün sonra yeni hir işe başlıyorum ve bu sefer her şey guzel olsun istiyorum. Yani kendimi doğru ifade edebilmek isterim.

Bilmeyenler için; kadınım, 40 olmak üzereyim. Öğretmenlik yapıyorum. Boy iyiz Murat Dalkılıç diyelim. Kilo 60 desek. Saçlar uzun.

Bana ne gider?

Çok teşekkür ederim.

 
Biraz bohem bir tarz derdim ben. Kadikoy bitlisi kadar degil ama hafif salas bir tarz, pull & bear’in tarzi gibi biraz. Tasli tuslu, bol renkli kiyafetler degil de renkli ama daha sade bir tarz derdim. Yani sarisin instagirl tarzi suslu tarz degil de daha rahat casual bir tarz derdim


  • mor oje  (21.07.24 21:31:06) 
Mini minnacık şeyler


  • gabe h coud  (21.07.24 21:32:13) 
@mor oje: şöyle bir şey, değil mi?

ibb.co

Bana da yakın geldi.
  • sekizdokuzon  (21.07.24 21:39:24) 
Yani sirf tisortten yorum yapamam ama evet, buna yakin bi tarz. Sik sikidim degil de daha cool, basic bir sikliktan bahsediyorum. Surekli dar, lycrali, tasli pullu giyinen biri gibi dusunemedim seni. Daha boyle kadikoy-moda arasi bi mekanda bira icer bir tarz. Yazida biraz zor ama anlatabilmisimdir umarim


  • mor oje  (21.07.24 22:29:08) 
@mor oje: çok iyi anlattın. Berrak Tüzünataç diyorsun. Ama göbek kapalı.


  • sekizdokuzon  (21.07.24 22:33:17) 
Ne kadar renkli bir kişilik olsan da bence sen işini yaparken son derece ciddisin.

Senin yerinde olsam; gömlek, pantolon, etek, bluz tarzı giyinirdim. Topuklu ayakkabı, hafif bir makyaj saça fön bitti gitti.
  • rock n roll  (21.07.24 22:41:43) 
@rock: yukselenim ikizler olduğu için bir mor ojeyle konuştuğumuz tarzdan bir de senin söylediğin tarzdan gideyim. Ne yapmaya3, nereye varmaya çalışıyor desinler, di mi?


  • sekizdokuzon  (21.07.24 22:47:08) 
Benim dediğim biraz fazla protokol :))


  • rock n roll  (21.07.24 22:51:22) 
Ne istiyorum biliyor musun, dur dinle bak. Hem "Bu kızın bir duruşu var." desinler hem renkli bir tip olduğumu hissetsinler, derdini kimseye acamayan gelsin bana açsın hem de benimle çok içli dışlı olmasınlar. Ben bunlari istiyorum.

youtu.be
  • sekizdokuzon  (21.07.24 22:54:08 ~ 22:55:36) 
Dert dinleme dert sahibi olursun, ister istemez içli dışlı olmak zorunda kalırsın.

Herhangi bir stile ihtiyaç duymadan sen her şeyi istediğin noktaya getirirsin :)

Bu arada video güzelmiş :))
  • rock n roll  (22.07.24 08:32:17) 
renkli renkli giymeyi seven biri olarak boy boy etek elbise rengarenk al bence. elbise giymek insanı enerjisini bir anda yükseltiyor.

ceketi günlük giymiyorum resmi görüşmelerde de renkli ceket lacivert pantolon takılan biriyim.
  • Hallegadola  (22.07.24 08:49:42) 
Fidan hoca forever :)


  • respect  (22.07.24 09:26:58) 
@sekiz gibi gibi evet :) belki biraz daha aslı enver, özge özpirinççi. Üçünün karması gibi giyim tarzı olarak.


  • mor oje  (22.07.24 10:07:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.