[]

Spotify çalma listesi indirme?

Arkadaşlar selamlar,

Spotify'da bir çalma listesini indirince telefona mi iniyor tüm liste? Yoksa spotify içinde bir yerlere yüklenip çevrimdışı dinleme özelliği mi geliyor?

Indirmek istediğim bir liste var 1600 kusur parçadan oluşuyor. Şimdi indirince telefon hafızası hiç olacak.

Bilgisi olan aydinlatanilirse çok güzel olur.

Cevaplar için çok teşekkür ederim şimdiden.

 
Telefona inmeyen bir şey çevrimdışı dinlenemez.
Ama çevrimdışı dinlemekse telefona indirilecek
Ya da direkt listeye abone olunur o zaman inmez onlineken dinlenir
  • kisa  (21.07.24 19:30:48) 
Kitaplığına ekle var bir de, o zaman kendi listen gibi liste hali telefonda durur


  • kisa  (21.07.24 19:32:08) 
spotify içinde bir yerlere yüklenip çevrimdışı dinleme özelliği geliyor.

"telefona mı iniyor"dan kastın dosyaların mp3 olarak bulunup bulunmayacağını öğrenmekse hayır mp3 olarak inmiyor. spotify içine iniyor ve internet yokken çevrimdışı dinlemeni sağlıyor.
  • beatbox yapan metalci  (21.07.24 19:35:13) 
@kisa hocam, kitaplığımda zaten. Söz konusu liste begendiklerim listesi. Egyki tele inecekse telefonumun hafızası yetmez ve dolar ki bunu istemiyorum.

@beatbox yapan metalci,
Derdim MP3 olarak ulaşmak değil aslında, indirince telefonumun belleğini kullanmasın istiyorum. Eğer dediğiniz gibi ise süper ben de böyle olsun istemiştim.
  • Amaranta ursula  (21.07.24 21:26:29) 
Sonuç olarak telefonunuzda yine yer kaplayacak (spotify uygulaması içinde veri olarak). Offline dinleyebilmeniz için bu şart.


  • pispinti  (21.07.24 22:12:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.