[]

Vodafone yurtdışı kullanım ve yurtdışı sağlık sigortası

Merhaba,

Vodafone'luyum yurtdışında kullanmak üzere 1 v 3gb'lık paketler arasından birini seçeceğim, oraya varınca hat alana değin. Hat alamazsam da 3 gb ile idare ederim diye düşündüm . Ama sonra mobil interneti açar açmaz paketim olsa dahi kendi operatörümün günlük 300 liralık ek fatura çıkaracağını öğrendim. Alacağım internet paketinden bağımsız. Doğru mu cidden? Öyleyse ne anlamı kalıyor internet paketi almanın?

bir diğer sorum da sizce sağlık sigortası yaptırayım mı? Vize başvurusu yaparken belittiğim tarihin dışında bir tarihte gidiyorum. 10 gün kadar kalacağım ve kronik bir rahatsızlığım yok. Sizce yaptırmalı mıyım?
Cevabı evetse yine vize başvurusundaki gibi seyahatten 1 gün önce ve 1 gün sonrayı kapsayacak şekilde mi yapayım?

Teşekkürler.

 
telefonun e-sim destekliyorsa o hatlara bak. 300 lira neredeyse 10 dolar, sen 10 euro civarına aylık 10-20gb bişey bulursun bence.

En kötü oraya gittiğinde bir marketten sim alıp takıp direkt kullanırsın. Vodafone'a para kaptırmaya gerek yok. (şartları iyi oku, genelde evet buradaki paketini kullanmak için günlük x lira ver diyorlar)
  • nhk ni youkosu  (21.07.24 13:45:06) 
@nhk ni youkosu,
Maalesef redmi note8 kullanıyorum ve redteago'ya baktığımda e-sim'i desteklemediğini gördüm. Şayet destekleseydi ekstra paketle uğraşmazdım. Mecbur oraya gidince sim alacağım artık:/

  • Bartebly  (21.07.24 14:05:24) 
Şirket hattım vodafone, roaming destekleyen ülkelerde mevcut paketim günlük belli bir ücret karşılığında geçerli.

10 günlük kullanım için havaalanından lokal sim kart alırsanız yaklaşık 3te1 fiyatına gelir
  • kimlanbu  (21.07.24 15:52:42) 
O 300 lira günlük ücret, 10 günde 3000₺ eder. Vodafona vereceğiniz 2-3 günlük ücrete gittiğiniz ülkeden 1 aylık paket alır rahatça kullanırsınız.

Sigorta işi çok muamma, her seferinde aynı soruyu sorup en sonunda yaptırmadan gidiyorum. Bir kaza geçirsek, kolu bacağı kırsak ne olur bilemiyorum. Kronik hastalığa zaten bir faydası yok sigortanın ama yatış, ameliyat veya tr’ye ambulansla transfer gibi uç olaylarda çıkacak masraf çok üzer o kesin.
  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (21.07.24 21:02:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.