[]

Normal Üniversite Mezunu Birisi Aselsan/Roketsan'a Giremez Mi?

Normalden kastım, orta veya ortanın altı seviyedeki üniversitelerden mezun olanların buralarda işe başlamasının bir yolu yok mu?

Çünkü bakıyorum da hiç iş ilanları yok. Nasıl ve nereden işe alıyorlar bu mühendisleri merak ediyorum. İki şirket de genel başvuru alıyor. Sonra ne arayan var ne de soran. 9 yıl tecrübem var ve gerçekten alanımda çok iyiyim. Üniversitem kötü olsa da iş hayatında kazanılmış bir sürü başarı, dahil olunmuş projeler var. 10'a yakın akademik yayın var vs...

Ancak o ilk görüşmeyi bir türlü yapamadık.

 
aselsanın linkedinde tonla iş ilanı var.

işe alım kriterlerini sağlıyorsan girebilirsin.

www.aselsan.com
  • jelly bear  (21.07.24 00:12:26) 
Tanıdık olduğu sürece heryere girersin, aselsan'da özellikle kendim çok şahit oldum.


  • mirty  (21.07.24 09:03:56) 
aselsan'dayken iyi okullar disinda pek kimseyi almak istemiyorduk.(bar dusuyordu gitgide yurtdisina gitme akimi yuzunden belki artik degismitir) ama bizimki baya teknik bi pozisyondu, belki daha az teknik alanlarda olabilir. zaten ben girerken oss siralamasina endeksli bi puan sistemi vardi, orada yeterli puan almayan basvuru bile yapamiyordu. ya da basvurusu dikkate alinmiyordu.


  • ghilleinthemist  (21.07.24 11:02:41) 
yeterince nufuzlu tanidigin varsa aselsan'a genel mudur bile olabilirsin.

www.linkedin.com
  • bohr atom modeli  (21.07.24 12:20:36 ~ 12:21:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.