[]

Cevrenizdeki insanlarin size attigi videolar sizi kizdiriyor mu?

Sunu demek istiyorum mesela her guldugu her sasirdigi videoyu size atiyor videolar birikiyor baya.

bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz


 
Nerdeyse hiç kizdirmiyor. Gruptan gelmişse ve izleyemiyorsam öyle kaliyor. Sahistan gelirse, ilgimi çekmediyse kapatıyorum, kisa bir cevap yaziyorum.

Sinirlendigim tek nokta, benim mesela belli bir görüşü desteklediğimi düşünüp bundan caymam için video gonderilmesi. Mesela imamoglunu destekliyorum diyelim, onun kotu olduğunu gösteren video.
  • mbond  (20.07.24 15:36:02) 
Zirt pirt atmasi kotu tabii ama yazili ortamda hemen cevap vermemek kabalik degil bence, bakamiyorsam ertelerdim, uygun bir zamanda goz atardim.


  • mbond  (20.07.24 15:38:20) 
Peki ya sonradan size soruyorsa, haci izledin mi videoyu nasildi diye. (10 tane paylasimdan sonra)


  • Zetnikov  (20.07.24 15:41:56) 
bana atanlar yakın arkadaşlarım ve kuzenlerim genelde. onlarla da zaten benzer görüşte olduğumuz için beğenerek izliyorum ve bayacak kadar da atmıyorlar.

ama daha az samimi olduğum veya yaşı büyük akrabalardan gelen facebook paylaşımlarına uyuz oluyordum. hiç cevap yazmayarak, emoji atmayarak ayaklarını kestim. ayıp oldu ama en azından kafam rahat şu an, artık atmıyorlar.
  • noxie  (20.07.24 15:42:59) 
Hocam peki kızmak yerine bu kişiyle neden iletişime geçmiyorsun ?

videolar seni eğlendiriyor ama bir iki izlerken takılıp kalıyorum çok vaktimi alıyor bana video göndermesen daha iyi diye söyleyebilirsin

Bu lafta alınacak gücenecek bir şey yok
  • grimavi  (20.07.24 15:50:51) 
ablam gönderir bana çoğuna gülmem ama gülme efekti atarım. bazen ben de ona yollarım. birde eğer çok komikse, sandalyeden düşürüyorsa duruma göre arkadaşıma ya da eşime atarım.


  • geveze yazar  (20.07.24 15:59:08) 
Amcam atıyor bana genelde,
Beğenmediysem beğene basıp geçiyorum
Sevdiysem yorum yapıyorum.
Herkesin attığı videolara genel tavrım bu.
Her videoyu izlemiyorum şaka sevmem mesela şakalı bir video olduğunu anladığım an açmıyorum bile.
Yakınımsa beğenir geçerim, değilse tepki vermem.
  • mutekebbir  (20.07.24 16:45:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.