[]

İllet komşu/kiracı nereden bulunur?

Bir evi kiraya vermek istiyorum. Böyle deccal gibi şeytan gibi etrafa saygısız, rezil, her türlü coğrafyadan kabulum birini nasıl bulabilirim? Depozito falan istemeyeceğim. Evi yakmak isterse hiç sorun değil, kalkıp yardım etmezsem beni taksime yatırsınlar.
Böyle birini nereden bulabilirim ben? İlana da kendim koyacağım. Hayatımda tanıdığım en korkunç insanın en büyük ayıbı trafik cezası. Tanımıyorum bilmiyorum. Nasıl anlayacağım? Nelere dikkat etmeliyim?



 
Çok seçenek var aslında.
Ama zulmedene destek veren birine o zulmeden günün birinde musallat olursa hiç şaşırma.

Yiğidin harman ve ayrıca Polat alemdar olduğu yerlerde büyük artış var malum.
  • diyecevaplandı  (19.07.24 21:51:36) 
kürt, arap ya da çingeneye ver. başka bir şey yapmana gerek yok:)


  • nothing in my way  (19.07.24 21:58:14) 
Yahu başına bela mı arıyorsun, ne güzel sakin huzurlu güvenli bir hayatın var daha ne istiyosun ya. Çileye mi meraklandın birinden intikam almaya mı çalışıyosun napıyosun.

Sana kötülükler tavsiye edemem kusura bakma. Bence sen de uzak dur kötülerden kötülüklerden.
  • muhayyer divan  (19.07.24 22:13:28) 
Meraktan soruyorum problem nedir?
Çingen bir aileye gidip çok cüzi miktarda bir kiraya verebilirsin. Çok kalabalık yaşarlar çok çocukları olur kavgacı ve çok gürültülülerdir. Kriminal olarak da sıkıntılılardır. Fakat bunu yaparken suçu günahı olmayan ve bu durumdan ekilecek diger komşularını da düşünmesin

  • limonlu eksi  (20.07.24 00:16:34) 
Mevcut illet bir komşudan veya apartman yönetiminden intikam alma tadı aldım duyurudan.

Ne kadar bunalmış olursan ol, yapma. Başına bela alma. Komşuyu bezdiricem derken mis gibi evinden olma, değmez.
  • kibritsuyu  (20.07.24 00:37:07) 
Bu noktaya geldiğimi anlatmayı gerçekten çok isterdim ama çok uzun konu. İnanın zarar görecek kimse yok. Ben iki yıldır buradan gidersem kapıda baktığım yaşlı kediye kim yemek verecek diye düşünüyorum. Sokak kedisini düşünen biri normal bir insanın zarar görmesini isteyebilir mi? Mümkün mü böyle bir şey?
Doğu avrupalı üç beş heyecanlı genç aramıyorum arkadaşlar. Bir allahın kulu şu evde kafasını yastığa rahat koyabilsin istiyorum. Benim gücüm, karakterim, vicdanım, kapasitem bu kadarına yetti. Artık yetmiyor. Yeten biri gelsin.

  • mrvln  (20.07.24 03:48:33) 
Kesin komsu gürültüsüdur.


  • Kahvedesu  (20.07.24 10:26:38) 
Evi kiraya verdigin bu kisiler sana musallat olurlarsa kira vermeyi birakip evden cikmazlarsa napicaksin?

Cok uyuz olduysan kalabalik cocuklu aileye verebilirsin onlar yeterli zevki tadtiracaklardir
  • Zetnikov  (20.07.24 10:33:11) 
@zetni dün gece sinirle evi yakabilirler yazmıştım. Şu an sakinim ve daha mantıklı olduğumu düşünüyorum. Dediğim gibi evi yaksın, yardım etmezsem yukarıdaki hala geçerli.
Zengin vs. değilim, üç hayat çalışsam anca çocuk odasının parasını çıkartırım. Cebimdeki parayı da yazsam gülersiniz, ciddiye almazsınız beni. Ama eve çökmeleri hiç sorun değil. Kira vermemeleri de sorun değil. Benim yaşadığımın milyonda birini yaşatsın yeter.
Ben hastanelik oldum diyorum, eve çökerlerse diyorsunuz. Aynı noktada değiliz. Ben saf kötülük saf nefret nedir onu gördüm. Allah muhtaç etmesin yeter. Başka hiçbir şey istemiyorum.
  • mrvln  (20.07.24 11:42:32) 
Biz seni tanımayız.

Kendini doğru düzgün ifade ettiğinden emin misin?
  • muhayyer divan  (20.07.24 17:23:50) 
@muhay anlayamadım. Kime?


  • mrvln  (20.07.24 17:37:47) 
@mrvln

bize? Açtığın duyuruda ve aşağıdaki cevaplarında birbirinden çok farklı bilgiler var, vermediğin bilgileri bilmemizi beklemişsin filan.
  • muhayyer divan  (21.07.24 20:43:38) 
suriyeli, LGBT, kürt ve çok çocuklu bir kiracı seçebilirsin.


  • ferenc  (21.07.24 21:15:54) 
seni tanımıyorum ama çok iyi anlıyorum. ev bana kalırsa eğer benim niyetim eski ev olduğu için karot aldırıp kentsel dönüşüm yasası sayesinde yıkım kararı çıkarmak. senin ev de eskiyse düşünebilirsin, 2 ay içinde apartmanı boşaltmak zaruri oluyor. yoksa emlakçıya git evi en yüksek fiyata yabancıya vermek istiyorum de, suriyeli işçileri doldursun.


  • titanyum22  (21.07.24 22:43:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.