[]

Sahilde kullanabileceğim bir şemsiye alacağım. Tavsiyeleriniz?

Merhabalar

Malum şemsiye ve şezlong fiyatları konusunda işletmeler fena ücret alıyorlar, ben de kendime halk plajında kullanabileceğim büyük bir şemsiye arıyorum.

Fakat hiç bilgim yok bu konuda, var mı şuna dikkat et veya şundan al diye tavsiyeleriniz?

 
Tevalli Parasols 200 cm Elite Taşıma Çantalı Polyester Plaj Şemsiye - Turuncu
app.hb.biz

Altına kazık ya da bidon da alman lazım.

Kum plajda kazık çok kolay ama çakıl plajda kazık durmaz. Bidon da yer kaplar. Onun yerine ip bağlayıp tutturabilirsin. Çırpı ipi ve minik makas almalısın.
  • gabe h coud  (19.07.24 18:37:39) 
son birkaç yılda beach tent diye bir şey baya moda oldu Japonya'da. Şimdi yeni yeni Avrupa'da da görmeye başladım. öyle çadır gibi kurmana gerek kalmıyor. Çantasından çıkarınca o pop diye kuruluyor. easthillsoutdoors.com
Belki öyle bir şey de düşünebilirsin. İki taraftan açık olanları da var.
Şemsiye gibi rüzgarda uçma tehlikesi yok çünkü sen içinde oturuyorsun. Bidon falan uğraşmazsın.
  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (19.07.24 18:42:56 ~ 18:47:07) 
  • grimavi  (19.07.24 18:48:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.