[]

Sago Ceza ile neden konuşmuyor

Sebep belli mi ben hiç duymadım olayları da çok bilmiyorum gerçi ama merak ettim bu kadar inat ne içinmiş acana?




 
Ben baristilar diye biliyorum fakst hocam simdi ben senin kankan olsam bigun sana sovsem kavga etsek ardindan seneler sonra barissak sen eskisi gibi olabilir misin olmazsin bu yuzden bence gorusme yok


  • Zetnikov  (19.07.24 09:12:57) 
Mevzu uzun ve tüm detayları belli değil, sıkıntı biraz sagopanın yaptığı işin görmezden gelinmesinden biraz da kolera’dan kaynaklanıyor. Kolera da sagopayla evlenince karşılıklı atışmalar başlıyor, Ayben’le Kolera da boş durmuyor, onlar da bu süreçte birbirine diss atıyorlar. Kötü mü oldu, bana sorarsan çok olumlu yönleri oldu bu küslüğün. Türkçe rap gelişti, türk rap tarihine damga vuran unutulmaz eserler kazandırıldı. Bu küslük için amerikadaki gibi doğu-batı yaratılarak rape ilgi artsın istendi diyenler de oldu. Ceza ve sago iki iyi arkadaştı, sago kolodan ayrılınca ortalık biraz yumuşadı. Sago arkadaş oldukları döneminden cezanın babasını tanıyordu, babası da küslüklerine rağmen hakkında güzel şeyler söylemişti sağlığında. Ceza babasını kaybedince sago baş sağlığı diledi, ortam biraz daha yumuşadı. Bu kadar uzun süre küs kalmamış ve birbiri hakkında demediklerini bırakmamış olmasalar şu an küs olmalarını gerektirecek bir sebep yok bana kalırsa. Youtubeda yer altından notlar isimli kanalda uzun uzun anlatılıyordu küsme süreçleri ve şarkılarındaki göndermeler, meraklıysanız öneririm.


  • yap desem yapmazsin he  (19.07.24 09:35:05) 
Tamamen Kolera'nın Sago'yu doldurmasıyla ilgili. Tipik bir Türk kadını olarak kocasını çevresindekilerle düşman edip yalnızlaştırdı, daha köşeli hale getirdi. Neyse ki Sago kurtuldu bu ruh emiciden.


  • sir william jones  (19.07.24 11:42:15) 
berkut'la cezanın da arası bozuktu.

Asıl niyetleri bilemeyiz ama aynı kulvarda bulunanların arasındaki gerilimler ile tanınmak duyulmak daha kolay.
Rakip, her alanda lazım.
Gündeme gelmek, tanınmak ve
gündemde kalmanın bir yolu.

Intel - AMD
İktidar - muhalefet
Windows - linux
Edi ile Büdü..
  • diyecevaplandı  (19.07.24 12:12:09) 
Kolera yüzünden. Ceza'nın annesi kansere yakalanıyor. Ceza'da annesinin tedavi masraflarını karşılamak için reklam filminde oynuyor. Kolera'da ceza ile ilgili "allah kimseyi reklamlarda oynayacak kadar parasız bırakmasın" gibi bir cümle koruyor. ceza da sinirlenip kolera'ya mürekkebi doldurudum diye diss atıyor. sogopa'da kolerayla sevgili olduğu için ceza ya Disstortion EP diye diss atıyor. buradan sonra film kopuyor ve ceza ile sagopa arasında arkadaşlarının da katıldığı dissler başlıyor.


  • komando kani var bende  (19.07.24 12:26:11) 
kolera yüzünden

iki erkek dünyayı fethedebilir ta ki bir kadın çıkıp gelene kadar swh

komando +1 tüm hikaye bu aslında. sonra bi de ayrıldı bunlar anlamsızlaştı bu iş tabi.
  • baldan kaymak  (19.07.24 12:56:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.