[]

Tek kulağa küpe takmak

Komik değil mi? Yani bakıyorum gençlerde zaten oek görmüyorum da 45-50 yaşında adam tek kulağına küpe takmış benim gözüme acayip batıyor, başka birinin 2 kulağında küpe olsa mesela çok normal geliyor ama tek kulağında küpe olunca yaş bunalımına girmiş bi ergen gibi gözüküyor bana, siz ne diyorsunuz?




 
biraz bile absürt durmuyor vallahi. -tek kulağında küpespor


  • kel aynak kusu  (18.07.24 15:21:54) 
Hocam aslında bu çok temel bir kavrayış, senin için sıradan olan şeyler başkası için mücadele gerektirebiliyor

Geçen sokak röportajlarında tam dediğin gibi bir adam vardı muhabbet tıkanınca senin gibi küpeyi sordu, adam da 30 sene memurluk yaptım o zamanlar takamıyordum artık emekliyim istediğim gibi yaşıyorum dedi

Bazı mesleki mecburiyetler, bazı sosyal çevre ve kodlar yüzünden insanlar istedikleri basit şeyleri bile yapamıyorlar

iki küpe tek küpe beş küpe kimseye zararı yok :)
  • grimavi  (18.07.24 15:23:40) 
Ben seviyom, hoj


  • abuzer  (18.07.24 15:32:46) 
Bu mevzu bayadır konuşulmuyor ama bi 10 sene önceye kadar "iki kulağına küpe takan erkek gaydir" kıstası vardı. Hatta tek kulağına takanın da sola takması lazımdı sağa takarsan yine gaydin :D

Yani bayadır bu saçma önermeyi duymadığım için artık bitti bu dönem diye düşünüyorum ama belli bir yaşın üstü için travma olabilir hâlâ
  • nundu  (18.07.24 16:24:38) 
ne alaka ya, benim kupem yok ama takiyim desem ikinci bir kulaga takmak asla aklima dahi gelmez yani.


  • bay b  (18.07.24 16:25:54) 
90'larda filan "erkekler sol kulağına tek küpe takar" gibi bir söylem vardı.
Sağ kulağında veya her iki kulağında küpe olanlara farklı anlamlar yüklenirdi. LGBT, politik doğruluk vs. de olmadığı için dümdüz giderlerdi.
O zamanın genç adamları bunun etkisinde olabilir.
  • burfak  (18.07.24 16:26:55) 
Birde kupe takan toptur diyip moda olunca kendisi de takan tipler vardi

Gizli hayranlik iste kendisi takamayinca karsi tarafa ibne derlerdi

Aynisi sac uzatma icinde gecerliydi
  • Zetnikov  (18.07.24 20:16:50) 
Tek kulağına takan takı takıyordur, iki kulağına birer tane takan ise bol şalvar giyip tarot bakıyordur gibi geliyor bana da. Hadi bakalım ahahaha.

Küpe takmıyorum. Takmayı da düşünmüyorum. Tek kulağa 1 küpe takma olayı 2 kulağa total 27 tane takmaktan da iki kulağa birer tane takmaktan da daha normal geliyor bana.


Not: Erkeğim ben de beyler, burada beğenimi belirttiğimi düşünüp mesaj kutuma gelmeyin.
  • nawar  (18.07.24 20:21:15) 
sola takan özgür, sağa takan gay, ikisine de takan özgür gay demişti yaklaşık 17 sene önce üni'de arkadaş benim 2 tarafta da olduğu için :)


  • high hopes of the sozluk  (18.07.24 22:33:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.