[]

Katılıyor musunuz?

''sizi istemeyen insanla iliskiyi yürütmek icin, sizinle kalmasi icin ikna etmeye çalışmayın. sevmeyeninin bahanesi bitmez. meşguliyeti bitmez.

sizin önünüze engel koyan insana kendinizi devamli anlatmaya çalışmayın. bu cok yorar sizi. bırakın sizi yanlis anlasin, çünkü sizi gerçekten seven insan doğru anlamaya çalışır, anlamaya gönüllü olur.

ilginizi sevginizi belirtin ama karşılık göremiyorsanız, kendinize cekilin. arayani arayın, size bir adım gelene siz de adim atin ama mesafe koyandan siz de uzak durun.

insanlar rahata cabuk alışır, sizin ask icin yaptığınız fedakarlıklar kendinizden verdiğiniz ödünler, aman huzurumuzun kacmasin diye alttan almalariniz sırtınıza yük olur. tek başınıza iki kişilik yükü sırtınıza almayın.

aşkin beyinde başladığını kalpte yansıdığını unutmayin. o coşkulu hormonlari beyin salgilatiyor. otokontrolunuzu ve kendinize saygınızı yitirmeyin.

verdiğini alamiyorsan vermeyi kes.
emeğin degersizlestiriliyorsa cabalamayi bırak.
sevgi ve ilgi dilenme, trip atarak laf sokarak kendini kucuk düşürme.
birak biraz da o cabalasin seni özlesin merak etsin...

insanlar akilsizca seven kişileri sevmezler.
basit ve cepte görürler. kimsenin elinin altinda olma.''

alıntı: eksisozluk.com

 
okumadım ama ilk satır haklı


  • baldan kaymak  (17.07.24 11:00:15) 
Hepsini okudum, yüzde yüz katılıyorum.


  • sekizdokuzon  (17.07.24 11:02:09) 
Altına imzamı atarım o derece katılıyorum.


  • rock n roll  (17.07.24 11:04:19) 
+1


  • kisa  (17.07.24 11:18:56) 
Tamamen katılıyorum, ama insanlar genelde bu tür doğru sözleri duruma bakmaksızın her senaryoya uygulama hatasına düşüyorlar. Sonra ortaya eften püften sebeplerle biten ilişkiler çıkıyor. Son yıllarda herkes kendine prens / prenses diye davranılmasını bekliyor. Bu iki durum ayrı ele alınmalı.

İlişkilerde iyi niyet, emek ve fedakarlık önemli. Her sorunda karşı tarafın sizin lehinize davranmasını beklemek yanlış. Bazen de siz diğer taraf lehine konum alırsınız. O da bir insan. Hiç kimse birbiriyle %100 uyumlu olamaz. Ancak önemli olan elinizden geleni yaptığınızı hissettikten sonra ısrarcı olmamak. Bazen olmuyorsa olmuyordur, bazen önceden olan şey artık olmuyordur. İnsanın nerede çaba sarf edip nerede vazgeçeceğini bilmesi gerek.
  • akhenaten  (17.07.24 11:30:27 ~ 11:31:04) 
Sevdiğim insan için her şeyi yaparım.


  • numlock  (17.07.24 11:35:52) 
Her cumleye katiliyorum.
Yapiyor muyum bunlari, cogu zaman hayir ama dogru davranis sekli bunlar.

  • Kittie  (17.07.24 11:51:10) 
Evet, katılıyorum. Aşırı dikkatli okumadım ama gördüğüm kadarıyla hiçbirinde "karşındakine kötü davran, onu terbiye et" tarzı bir yaklaşım yok. O yaklaşım olsa yanlış olurdu.

Bunlar hep doğru laflar.
  • michael_knight  (17.07.24 11:56:23) 
Hem katılıyor hem de özel hayatımda uyguluyorum.
Hepsine tik ata ata indim.
Gurur duydum kendimle.
  • mutekebbir  (17.07.24 12:05:42) 
Katılıyorum ama önemli bir madde eksik.

"Hayır, siz farklı değilsiniz/bu seferki farklı değil. Hayır, ileride değişmeyecek"
  • nawar  (17.07.24 15:58:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.