[]

Mustafa Sarıgül videosu

Bu neden salındı piyasaya amaç neydi, neyin bedeli olmuş olabilir bu acaba?




 
Eskiden bir kültür vardı. Bizim mahallede de öyle. Birini gözüne kestirdiğinde gidip direkt onu dövmezdin, etrafından zayıf birini ezerdin. Köse denirdi buna.
Durum bence aynı, önden uyarı geldi.

  • numlock  (17.07.24 11:37:35) 
İşte benim merak ettiğim bu uyarı neden gelmiş olabilir MS köyün delisi gibi kendi kendine piknik tüpü falan tokatlayan bir adam, kime ne gibi bir tehlike oluşturmuş olabilir?


  • Bir ben var benden şurada  (17.07.24 11:54:24) 
MS için böyle düşünmen çok tatlı. Adam Türkiye'nin milyarder sayılı mafya tiplerinden biri. Her zaman Türkiye'nin en zengin 10 kişisinden biri olduğu söylenir. 15 sene Şişli gibi İstanbul'un rant merkezinin olduğu bir yerde belediye başkanlığı yapmış bir adam. Köyün delisi gibi takılması sadece sosyal medya stratejisi. Çalıştığı ajansın politikası kaynaklı.


  • jackyr  (17.07.24 12:04:47) 
İDDİA | Mustafa Sarıgül’e kaset kumpasının perde arkası:

“İçeriği ile ilgilenmem. Ancak böylesi bir skandalın nasıl sızdığı konusunda kesin bilgiye sahibim.

Beşiktaş belediye başkanı seçilen Murat Haznedar, Mustafa Sarıgül’ün avukatıydı. İşte bu Murat Haznedar’ın bir de yardımcısı vardı. Belediye çevrelerinde büyük iş bitirici olarak tanınan Hüseyin Sipahi.
Sipahi'nin organizasyonu gözlerden kaçmadı. Görevden alındı, hatta bir dönem de içeriye girdi.

İşte böylesi bir bağlantıya sahip Sipahi, Mustafa Sarıgül ile ortak bir işe girmiş. Maslak’ta Ali Ağaoğlu’na ait bir gayrimenkulü 15 milyon dolara almış. Tapu ise Sarıgül’ün mutemedinde kalmış. Aradan geçen sürede Sipahi, parasını veya mülkün yarı tapusunu istemiş. Sarıgül ise sallayıp durmuş.

Tam bu sırada Mustafa Sarıgül’ün evinde çalışan kadın görevli ise bahsedilen kumpası kurmuş. Özel görüntüleri kayda almış. Bu görüntüler ise Hüseyin Sipahi'nin eline ulaşmış.

İddiaya göre Mustafa Sarıgül oğlu Emir’ii Sipahi'nin oğlu ile görüştürmüş. Bir miktar da para ödemeye razı olmuş. Ancak verdiği sözü de tutmamış. Zaman zaman küçük parçalar halinde ödemeler yapmış. En son 100 bin dolar ödeyince de dananın kuyruğu kopmuş.

Şimdi konuşulan ise başka görüntülerin de bulunduğu. Olayın diğer cephesi ise yolsuzluk parasının nasıl bölüşüleceği.”
Hatice Turhan-Gerçek Gündem
  • rentts  (17.07.24 19:03:45 ~ 19:04:16) 
Aktif siyasetin bedeli budur. Fazla aktif ama, gereğinden fazla


  • ferenc  (17.07.24 19:14:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.