[]

Bunaldığınız zaman ne yapıyorsunuz?

Yürümek dışında? Çünkü o kadar yürüdüm ki yürümwk bile kafa açmıyor..




 
Acil kafa dengi arkilerle tatil ya da kamp


  • abuzer  (15.07.24 22:57:27) 
-Kısa tatiller planlamak. Sadece planlamak bile beni heyecanlandırır bilet bakmak otel bakmak ev bakmak kendi kendimi yükseltirim ve hiç planda yokken önümüzdeki haftaya bilet alır giderim mesela. Bazen bazı şeyler uymaz gitmem ama yine de kafam dağılmış olur bunlarla oyalanırken.

-Kitaplığımı temizlemek.
-Bulaşık yıkamak.

Bunlar benim kafamı çok açar, bambaşka yerlere giderim o anlarda. Sevdiğim küçük anlar...
  • mutekebbir  (15.07.24 23:04:17) 
Tatil, deniz, kum, güneş, kokteyller, aperol spritz,
Koşu, ağırlık, dans, seks
Arabayla uzun yol seyahati
Alışveriş, ikea, market, kıyafet
Gün batımını izlemek, boğazda yürüyüş
  • gabe h coud  (15.07.24 23:18:20) 
Bunalmaya devam ediyorum. The only way is through.


  • sekizdokuzon  (15.07.24 23:21:56) 
Bunalmak derken bir sorun var, çözüm mü bulamıyorsun yoksa otur otur sıkıldım anlamında bir bunalma mı?

Eğer ikincisiyse bir psikolog anlatmıştı. Özellikle bu pandemi zamanı evlere kapandık ya o zaman dinlemiştim. Diyor ki; bizler hep bir şeyler yapmak zorunda hissediyoruz kendimizi, boş durmayı olumsuz bir şey gibi görüyoruz. Sürekli bir şey yapmak zorunda değiliz, bazen boş boş oturabiliriz.

Sıkılmaktan bu kadar kaçmamak lazımmış. Özellikle bununla alakalı ödevler veriyorum danışanlarıma demişti. Mesela bir yere oturup gözünü bir yere sabitleyip 15- 20 dakika kalkmayacakmışşın. Sıkıntıdan patlasan da duracaksın.

Eğer bir sorun varsa da çözemiyorsan, o konuyu geçici bir süre rafa kaldırıp yapmaktan keyif aldığın şeylerle meşgul olacakmışsın. Bir şeyi çok düşünmek sorunu çözmez diyor.
  • rock n roll  (15.07.24 23:38:39) 
Martini veya viski (buzlu)


  • HellKeePer  (16.07.24 00:08:40) 
seviş.


  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (16.07.24 00:14:35) 
Yeni insanlarla tanışmayı dene. Sebepsiz bir soru, yorum, sempatik bir hamle… karşı cins olması gerekmez. İnsanın enerjisini arttırır


  • her giriste sifresini unutan adam  (16.07.24 00:47:29) 
Rutin dışına çıkmaya çalışmak. Çok pahalı şeyler olmasına gerek yok yakında hiç gitmediğim bir salak saçma yere gitmek. Uzun süredir görüşmediğim biriyle görüşmek.
Tabii o kadarlık motivasyon kaldıysa, kalmadıysa vakit varsa diziler, youtube eşliğinde bunalmaya devam.

  • hedep  (16.07.24 01:03:25) 
Kedilerin kumunu temizliyorum.


  • numlock  (16.07.24 01:55:02) 
Tesbih namazı (yaklaşık bi 20 dk sürüyor)


  • füt  (16.07.24 02:04:17) 
psikoloğuma yazıyorum. yazmak rahatlatıyor. cevap beklemiyorum.


  • art cat chocolate  (16.07.24 02:09:05) 
Beyhan Budak'ın videolarını izlemeni öneririm. Çok severim kendisini. Gerçekten kendini çok iyi hissedersin.


  • rock n roll  (16.07.24 11:43:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.