[]

iPhone 15 pro max vs Samsung S24 ultra

Yeni telefon alacağım. En büyük kistasim kamerasının cok iyi olmasi. Bir sürü video izledim yorum okudum ama buraya da sormak istedim. Kullananlar, karşılaştırabilicekler bana hangisini önerirsiniz?




 
15 pro max kullanıcısı olarak s24 ultra diyorum. 8k çekiyor Samsung


  • olaylar olaylar  (15.07.24 13:09:09) 
Kullanıcı dostu ve kullanım kolaylığı olarak s24 döver.


  • etna  (15.07.24 13:25:54) 
Gözüm kapalı 15 pro max diyorum. Kamera söz konusu olunca kesinlikle iphone.


  • tahirkemalbozoglu  (15.07.24 13:39:20) 
s24 ultra kullanıyorum. Ben normalde fotoğraf çekmeyi seven biri değilim pek ama telefonun kamerası çektiriyor. Bazı yerlerde kendisi efekt mi koyuyor acaba diye düşünüyorum çünkü kendi gördüğümden daha güzel fotoğraflar çekebiliyor gün batımı gibi anlarda :D bi de gerçekten sapıklık derecesinde iyi bir zoomu var. Baya uzaktaki nesneleri bile gayet net fotoğraflayabiliyosun

iPhone 15 pro max kullanan arkadaşım yok sanırım ama 14 falan kullananlar hayran kalmıştı fotoğraf kalitesine.

Bence kullanım kolaylığı olarak da andeoid, ios'a göre daha rahat. 2 senedir iPad kullanıp hâlâ alışamadım. Samsungun kullanımı çok basit
  • nundu  (15.07.24 13:42:53) 
Incelemelerde pro max 15 kamerası daha iyi görünüyor. En iyi kamera iphone 15 pro max ve google pixel 8 pro'da.


  • ferenc  (15.07.24 15:07:14) 
olaylar olaylar +1


  • isiaha  (15.07.24 20:09:35) 
işi video olan biri olarak, 15 pro max'i görüp denemedim ama s23 ve iphone 14 pro'ları vs karşılaştırmıştım, s23 kullanıyorum, bir gün iphone'a geçersem/geçtiğimde tek sebebi video kalitesi olacak. (16 pro çıktığında alacağım galiba)

Fotoğraf olarak Samsung genel olarak iyi, ama detaya inince yine iphone iyi. İyi dediğim "doğal". Detaylara baktığında daha çok veri var daha çok şey görüyorsun. Samsung fotoda da videoda da keskinlik efekti basıyor, renkleri daha doygun hale getiriyor ve pek kaçışın yok. Bir sürü ek uygulama denedim(filmicpro, protake, opencamera vs.) yine de istediğim verimi alamadım.

Telefondan bişeyler çekip telefonda bakan biri için s24 ultra da süperdir bu arada. Ona bişey demiyorum. S23 ile çektiğim şeyleri bile görenler oha çok iyi diyor. Ama aynı zamanda bir çok aynalı aynasız makineyle iş yapmış biri olarak ben sevemiyorum.
  • nhk ni youkosu  (15.07.24 20:28:08 ~ 20:28:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.