[]

Bazı soruya cevap olmayan cevaplar silinirken diğerleri

neden silinmiyor?

Bazı başlıklarda gönlümüzce sohbet ederken bazen bazı yazarlara başlık altında verdiğimiz cevaplar neden ışık hızıyla siliniyor? Şikayet edilen cevaplar otomatik mi siliniyor? Bir cevabın silinmesi için kaç şikayet alması lazım?

Teşekkürler.

Not: Niyetim spekülasyon yaratmak değil. İşin matematiğini merak ediyorum.

 
Bilmiyoruz. Bu cevap da bize "compumaster ve saz arkadaşlarının mekanında neyi sorguluyorsun hocam" diye düşündürüyor.


  • muhayyer divan  (15.07.24 12:59:41) 
@muhayyer divan: Dur bakalım, direkt bir cevap gelmese de ortamı koklayıp ne döndüğünü anlarım ben şimdi. Çünkü çok zekiyim hihi


  • sekizdokuzon  (15.07.24 13:00:52) 
@sekizdokuzon

Bence kafayı yedin, cevabının silineceğini düşünmeden cevap yazıyosun. Yapma etme tutma, silerler, banlarlar...
  • muhayyer divan  (15.07.24 13:03:29) 
Bence cevapların en silinmediği dönemini yaşıyor duyuru sençn siliniyorsa sende bir problem olabilir :)


  • Bir ben var benden şurada  (15.07.24 13:21:34) 
İşte bana teker teker duyuruların altına girip alakasız cevapları siliyorlar gibi değil de şikayet gelince siliyorlar gibi geliyor. Onun için belli bir zaman aralığında kaç şikayet almak lazım mesela? Otomatik mi siliniyor yazılan bir kod dolayısıyla. Soruyu 'teknik' başlığında açayım da ne sorduğumu vurgulayayim madem.


  • sekizdokuzon  (15.07.24 13:23:02) 
Cevabın ispiyonlandıysa bildirim gidiyordur yönetime ondan siliniyordur, diğerleri ispiyonlanmıyordur belki. Sende gözüne çarpan hatalı cevap varsa ispiyonla bakalım siliniyor mu silinmiyor mu :)


  • Bir ben var benden şurada  (15.07.24 13:25:14 ~ 13:25:49) 
Kıyamam ben.


  • sekizdokuzon  (15.07.24 13:26:12) 
maalesef iki kişi arası diyalog yasak :)
az önce benim de başka duyuruya cevabım bu nedenle silindi. soruya cevap olduğu için bu cevabım silinmez. (dinimiz amin)

iki kişi arası diyalog neden yasak diyorsan sonumuz turkishmusic.org’daki sezen aksu tartışması’na dönmesin diye düşünülmüş olabilir ama mantıklı bir yasak değil. mantıklı olmaması yasağı void, butlan yapmıyor. nas gibi, orada duruyor. bize ne oluyor, diyip siliyorlar.
  • gabe h coud  (15.07.24 13:26:56) 
Bende yönetimden bi yardım talebinde bulunduğum bi duyuru açmıştım silindi, baktım sonra aynı duyurudan var ama o silinmemiş, ispiyonlasam silinirdi belki ama belkide slinmezdi bende uğraşamadım.


  • Bir ben var benden şurada  (15.07.24 13:29:28) 
@gabe: Bence mantıklı bir yasak. Ama işte işin teknik tarafını merak ettim. Bence mod ya da varsa modlar duyuruya akşamları giriyor. Bazı başlıkların türünü değiştiriyorlar, tahrik edici olanları siliyorlar. Gözlerine çarpan kural ihlallerini gideriyorlar. Ama gün içinde silinen başlık ve cevaplar için önceden bir kod yazılmış olabilir diye düşündüm. İşin bu mutfak tarafını bilen varsa aydınlatır diye umdum ama herhalde dilim yanlış anlaşıldı ya da ben istemeden agresif bir tarz kullandım başlıkta. İnsanlar bana giydirmeye başladı dksksk


  • sekizdokuzon  (15.07.24 13:37:54) 
Moderator arkadaşlar gün içinde kontrol amaçlı girip bakıyor ispiyonları değerlendiyor ve ispiyondaki önceki sonraki cevapları kontrol ediyor kavga küfür vs gibi şeyleri siliyor ispiyon yoksa bir süre kalıyor sonra okununca sıkıntılı ise siliniyor gözden kaçanlarda oluyordur illaki ancak sıkıntılı gördüğünüz bir cevap varsa mutlaka ispiyon yapınız daha hızlı değerlendirilebilir.


  • basond  (15.07.24 14:17:38) 
Küfür, hakaret, iftira içeren bir çok içerik silinmezken bazı yorumların silinmesinin taraflı ve adaletsiz buluyorum. İşin matematiği kuralları uygulamakla olur kılıfına uydurarak değil. Yöneticilerin objektif olması ve farklı fikirlere ve eleştirilere saygı çerçevesinde olduğu müddetçe tahammül göstermesi gerekir en azından medeni toplumlarda bu böyledir.


  • doharkoman  (16.07.24 15:28:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.