[]

güneş enerjili şarj

aletlerinden almak istiyorum ama fiyatı çok uçmasın. amazon'da birçok marka var ama yeni bir sisteme geçmiş amazon.de, o sebeple yorumlar bana çok şaibeli geldi. bilindik markalar da değiller hem.
alırken nelere dikkat etmem gerekir acaba?
amacım, doğa yürüyüşünde sırt çantamın arkasına asıp yürürken güneşten faydalanabilmek. panel şeklinde olup sabit tutulması gerekenlerden istemiyorum.www.google.at


 
O şaibeli yorumları ben de okudum. Kullanıcı deneyimi sunup yorum yaptırıyorlar. Ve neredeyse bütün güneş panellerinde var bu olay. Bana güvenli gelmedi o yüzden. Hatta aynı kişiler YouTube videosu da yapmış.

Ben araştırdığımda Decathlonda bir model beğendim. Ama wattı düşük geldi. Bir de anker markasının ürünleri gözüme hoş göründü. Garantisi de var sonuçta. Ama onların da fiyatı epeyce pahalı geldi.

İnternette baktığımda Arçeliğin ürünlerini de gördüm. Fakat Online olarak satılamıyor sanırım. Arçelik ürünlerini genelde doğuda görev yapan askerler almış anladığım kadarıyla ve memnunuz yorumlarını yapmışlar.

Hala almadım ama araştırmalarımda karşılaştığım sonuçlar böyle.
  • jackyr  (15.07.24 12:16:20 ~ 12:16:54) 
@jackyr, tesekkür ederim cevap icin. evet, ayni dedigin gibi kullandirip yorum yaptiriyorlar ama profillerin tamami fake. adam 60 tane yorum yazmis, hepsi güya vine icin ya da profile giriyorsun tek yorum ve ai fotosu var.
amazon'a mail aticam bu konuyla ilgili.

arcelik bulma sansim yok maalesef. genel olarak kac watt olsun istiyorsun sen? bana kac watt yeterli olur bilemedim :( ben disarida telefon, kindle falan sarj edicem.
  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (15.07.24 12:22:02) 
Bu cihazlar %100 performans ile çalışmıyor ve gün geçtikçe performansları düşüyor. Bu yüzden ben minimum 50watt gibi düşündüm.

amzn.eu
amzn.eu


Şu iki ürüne de bir bak. Amazon.de ve USA’de bu markaların farklı modelleri de var com.tr’de olmayan. Videoları izlediğimde nice solar markası da hoşuma gitmişti benim. Bir bak bence.
  • jackyr  (15.07.24 15:22:58) 
tesekkür ederim, incelicem bunlari.


  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (15.07.24 17:00:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.