[]

Haberleri izler misiniz peki haberlere inaniyor musunuz?

Ben izlemiyorum soylenen hic birseyede guvenmiyor inanmiyorum. Sanki toplu kontrol kutusu gibi geliyor haberler ve televizyon.

Sizler ne dusunuyorsunuz

İzleyenler kanal seciyorlar mi yada oyle sorayim

Hangi kanala guveniyorsunuz

 
Haberleri izliyorum, dünyada ne olmuş ne bitmiş dihe. Ama tartışma programları gibi şeyleri pek izlemem.


  • numlock  (14.07.24 09:26:26) 
@numlock

Bende anti kontrol mekanizmasi var gercek hayattada biri beni kontrol etmeye calissin tepigi basarim agzina hocam. O yuzden boyle haber, reklam vs seylere hic gelemiyorum.
  • Zetnikov  (14.07.24 09:31:05) 
Birde abi haberler full negatifliyor
Sabahlari uyanir uyanmaz insanlar gunes baslarken haberlere nasil bakiyorlar sasiriyorum. Sabah 7 tv bakiosun adamin kafasinin ustunden kamyon gecmis falan

  • Zetnikov  (14.07.24 09:53:37) 
Haberleri izlemiyorum yaşadığımız sik gibi hayatı bir de haberlerden izlemeye dinlemeye gerek yok diye düşünüyorum.


  • Bir ben var benden şurada  (14.07.24 11:26:35) 
haber seyretmiyorum


  • abelardo  (14.07.24 11:45:45) 
Haberleri izleyen insanları izliyorum. Hazır yorumlanmış, filtrelenmiş bilginin tüketicisiyim. Çok canımı sıkan bir haberle karşılaşırsam "Yok canım, o kadar da olmamıştır, abartılıyor." deyip kendimi rahatlatıyorum. Bazen günlerce hiç takip etmiyorum. Bir haber bana geldiyse ciddi bir haber değeri tasiyordur, öyle bir dış halkayim ben bu konuda. Çocukken televizyonda akşam olunca eğlenceli programlar biter, haberler başlardı. O tansiyonu, gerilimi çocuk halimle hissederdim; ne demek istediklerini de anlamazdım. Hem keyfinin içine etmiş hem de beni bir anlam veremediğim bir gerilim hattının ortasına cekerlerdi. O zamandan beri haber sevmiyorum. Bir ara Sıdıka'dan sonra direkt Tansu Ciller'i falan veriyorlardı. Hayata küsüyorduk. Haberlerle ilişkim ektedir, bu da böyle bir an...


  • sekizdokuzon  (14.07.24 11:51:04) 
izlemiyorum.

zaten haberler saçma.

hindistanda motordan düşen adamı gösteriyor bazen tutuyor ağrı dağında arıcılık yapan adamı anlatıyor.
  • OgutucuRecep  (14.07.24 11:55:13) 
Ben açık konusayim; bizdeki haberler kötü.
Çok fazla duygu sömürüsü var, çok fazla ana habere gerek olmayan şey var, çok uzun.

Ben özel olarak izlemiyorum ama izlersem fransa'da france 2 ve tf1'nin aksam 8 haberleri var. Genelde çok az konu oluyor daha uzun isleniyor. 30-40 dakika sürüyor. Yok şurada şöyle ölmüş yok biri trafik kazasi geçirmiş falan bunlar yok.

Hanım çok laf soylerdi bizim haberlere çok duygu sömürüsü var, ölen adamin fotolarıni koyuyorsunuz, sonra ailesinin feryadlarini koyuyorsunuz diye. Hakliymis, bunları görmenin bize bir yararı olmuyor aslında.
  • logisticsmanager  (14.07.24 12:09:35) 
@logisticsmanager

+1

Avusturalyadayken haberleri acan ev arkadasima eslik ediyordum.

En kotu haber suydu ; arabanin yavaslayip yavaslamamsina aldiris etmeden karsidan karsiya gecen kaykayli genc haberiydi.
  • Zetnikov  (14.07.24 13:35:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.