[]

hiç birinden yıllar yıllar sonra özür dilediniz mi?

eskiden istemeden de olsa kalbini kırdığını düşündüğünüz, belki haksızlık ettiğiniz, belki bir nedenden terslediğiniz ama haksız olduğunuz veya belirli nedenleriniz olsa da o kişinin bilmediği ve artık görüşmediğiniz birine yıllar sonra ulaşıp özür dilediğiniz, helallik istediğiniz oldu mu?

hikayeniz neydi, nasıldı?

veya evet öyle biri var ama aramaya cesaret edemiyorum diyen var mı?

peki hiç öyle biri olmadı ama olsaydı arardım / aramazdım diyen çıkar mı?

(illaki eski sevgili, flört vb biri olması şart değil, eski sevgili veya eski arkadaş, eski komşu, eski iş arkadaşı, askerlik arkadaşı vb. de olabilir.)

 
Var, ama yapamıyorum. Yapabilmek isterdim.


  • pispinti  (12.07.24 23:53:11) 
Tabii oldu. Cesaretliyimdir bu konularda. Gurur yapmam.


  • gabe h coud  (12.07.24 23:55:39) 
Dilemem gereken bir durum olmadı ama olsaydı dilerdim her türlü. Ha benden bir kaç kere özür dilendi bu şekilde. Kin tutacağım konular/kişiler de olmadığı için sorun kalmadı ortada.


  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (13.07.24 00:06:58) 
Özellikle arayıp ulaşmaya çalışmam ama bir yerde denk gelirsem özür dilerim.

Böyle bir sorun yaşamadım kimseyle yaşasam böyle davranırım. Aramak istemem çünkü zorlanırım konuya girerken.
  • rock n roll  (13.07.24 01:17:11 ~ 01:21:50) 
geçen sene çocukluk arkadaşımdan özür diledim.

7 yaşından beri tanıdığım yazlık arkadaşım. kilolu bir kızdı. biz de çok bi bokmuşuz gibi kızın kilolarıyla hep dalga geçtik. çocukluğu, ergenliği, gençliği boyunca kiloarıyla ilgili hep şakalarımıza maruz kaldı. sağolsun hiç kızmadı, terslemedi, sinirlenmedi, bozulup ağlamadı. belki içten içe çok kırıldı, elbet kırılmıştır. çocukluğu, ergenliği bizim pis şakalarımızla geçmiş. tek ben de değil, arkadaş grubundaki iki kızdan biriydi, bir hayvanlar her fırsatta şakasını yaptık. yani hiç unutmuyorum, etekli bi mayosu vardı. bir arkadaşımız da "bale kıyafeti giymiş hipopotam" benzetmesi yapmıştı. o dönem yayınlanan çizgi filmlerde öyle bir karakter vardı. şu sanırım: static.wikia.nocookie.net

yani 14-15 yaşındaki kıza bu denir mi lan? hayvanlığa bak.

geçen sene (yaş 44 iken) rakı sofrasında dedim ben senden çocukken yaptığımız hayvanlıktan dolayı kendi adıma özür dilerim, koca bir çocukluğu, ergenliği bizim seviyesiz kilo şakalarımızla geçirdin, hakkını helal et. gah gah gah diye güldü, deli misin olum nolucak diye. umarım hakkını helal etmiştir.
  • kibritsuyu  (13.07.24 02:33:31 ~ 02:40:32) 
ben diledim...

çok eski bir arkadaşımı o hiçbir şey yapmadığı halde ghostlamıştım, kendi akli dengesizliğimden dolayı.

yıllar sonra o bana ulaştı, nasılsın diye. (ben bu geçen zaman boyunca cesaret edip yazamamıştım) o yazdıktan sonra cesaret buldum gerçekten ve yazdım, detaylıca bir özür diledim.

kabul etti ❤️ konuşuyoruz hala.
  • mizore  (16.07.24 15:16:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.