[]

Sizce bunlar dolandırıcı olabilir mi?

Eb3vize. com diye bir adres buldum. Her şey çok profesyonel duruyor. Siteye girip bakabilirsiniz. Vasıfsız eleman buluyorlarmis ABD için, formu doldurdum. Bugün WhatsApp tan geri dönüş oldu sorularinizi sorabilirsiniz diye? Toplamda 22000 dolara mal oluyormus, sizce dolandiriliyor muyum? Sizce nasıl sorular sormaliyim?




 
Site ne işe yarar bilmem. Adreslerine baktım sanal ofis. 500 tane işyeri var bir adreste. Bana profesyonel gelmedi. Bana 22 dolar ver seni kurtardım.


  • Shepard  (12.07.24 18:58:24) 
Sanal ofis çok popüler, o tam bir eleme olur mu bilemedim :(

Zaten çok para isteniyor. Ama haklarında hiç yorum da göremedim. Avukat Muhammed Üzüm var, Instagram'da beğenmiş bunları. Biraz ümit ettim . Bu tarz işlerin olabilirligini bilemedigim için soruyorum burada, köyden indim şehre gibiyim biraz :)
  • fakat  (12.07.24 19:04:02) 
ismi eb3vize olan bir şeye tıklamam bile.


  • biergarten  (12.07.24 19:04:13) 
FAKİRLER FAKİR! Sanal ofis o yüzden var. "Param yok ofisim de yok. Ben varım. Evet bir sorun yaşarsan starbaksa gel yerim belli". Muhammed Üzüm'e gidersin yooo layk attım parmak kaydı der. Fakir şirketi gördüm mü bilirim. İnanmak istiyorsun o yüzden bu ufacık şeylerde umut arıyorsun gibi.


  • Shepard  (12.07.24 19:13:26) 
Peki, sakin. Yardımın için teşekkürler:)


  • fakat  (12.07.24 19:16:00) 
Dolandırıcılık falan yok. Legit gözüküyor. 22 bin doları verirdim ben olsam.


  • gabe h coud  (12.07.24 19:20:42) 
eb3 bekleme süresi belli olmayan aynı zamanda alması garanti olmayan bir vize türü. olayın dolandırıcılıktan bağımsız olarak bu yönü de var.

4 sene bekleyip çok kötü bir lokasyonda bir hastanede temizlik görevlisi veya hasta bakıcı olabilirsin. asgari ücretten fazla vermezler. 2000 USD falan kalır vergi sonrası.

eb3 un olayı çalışacak kimse bulunamayan işlere eleman buluyorlar. abd avrupa gibi şehir hayatı olan bir yer değil. kırsalında hayatın olmadığı yerler var. zaman durmuş gibi adeta. çok soğuk-çok sıcak da olabilir
  • ferenc  (12.07.24 19:21:47 ~ 19:26:19) 
2 sene civarı bekleme süresi ön görüyorlar. Ben buna kabul, ama hayatımda bir defa verebileceğim bir para, sanırım sürece devam etmeyeceğim


  • fakat  (12.07.24 19:28:37) 
var bunu yapan yerler. siteye tiklamadim bile bilmiyorum legit mi degil mi ama bu sekilde eb3 vize alanlar oluyor.

ama surec hakkinda sunu diyeyim. hadi basvurayim dedikten sonra 2,5-3 yil surer bu olay en az. o da olursa. ona gore hesap yap.
  • antikadimag  (13.07.24 02:06:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.