[]

opet vs türkiye petrolleri

bugüne kadar opet dışında 0 defa alışveriş yaptım, en zor durumda bile başka yere uğramadım.

türkiye petrollerinde fiyatın üzerine %4 indirimli alabiliyorum.

değiştirmeye değecek bir fark mı sizce? dizel için.

türkiye petrolleri marka olarak genelen biraz kıytırık geliyor ama yakıt kalitesi araç için sıkıntı olacak kadar farklı mıdır?

 
Bu konu geçen hafta sanırım başka bir marka üzerinden konuşuldu ve hepsinin akaryakıtı aynı yerden aldığı ve birbirleri arasında bir fark olamayacağı konusunda genel kanıya varıldı.

Ben de bir şeyler yazayım diyordum. Kaldı. Kısmet bugüneymiş.

Efendim Akaryakıt konusunda tank temizliği çok önemlidir. Belirli periyodlarda tankların kontrolü ve gerekiyorsa temizliğinin yapılması gerekmektedir. Güzel yurdum gibi denetim hususu hakgetire ülkelerde bu husus Markanın istasyonları denetim ciddiyeti ile istasyon sahibinin vicdanına kalmış bir husustur.

Onun için de konu iyi düşünülmelidir diyorum.
  • Mirket  (12.07.24 16:43:41) 
%4 için rutinimi bozmazdım ben sizin profilinizde olsam.


  • pispinti  (12.07.24 18:01:57) 
Hocam yakıtların hepsi aynı. Katkı maddelerinde çok minimal farklar var ama anlamsız seviyelerde. Denetim sıkı bu sebeple kimse kafasına göre yakıt satamaz.


  • eisberg  (12.07.24 21:46:03) 
TP'de çok acil wc ihtiyacı dışında durmadım, tuvaletleri bu kadar pis olan bir yerin yakıt tankları ne haldedir ? opet, shell, bp'den ötesine gerek yok.


  • kimlanbu  (13.07.24 10:08:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.