[]

Steam'e Alternatif Download Nasıl Yapabilirim?

Merhaba,

Şu an yaşadığım yerde internet çok kötü (0,8 download, 0,2 upload geliyor). Ayda 1-2 kez şehre gidiyorum, fakat masa üstü bilgisayarı yanımda getir götür yapabilecek durumda değilim. 1 tabletim var, youtube'da ve netflix'te izleyeceklerimi, Spotify listelerimi şehre gidince download ediyorum ve gelince bilgisayara yansıtıyorum ama steam'e çözüm bulamadım çünkü tablete oyun inmiyor. Bana bu konuda bir teknik fikir verebilir misiniz? Şu an laptop alabilecek bir durumda değilim. Teşekkürler.


 
Bir tane hafıza ve USB çevirici alın. Steam kütüphanesini de bu hafıza olarak ayarlayın. Sonra buna yükleme yapıp kendi bilgisayarınıza bağladığınızda sorun olmayacaktır.

www.hepsiburada.com

Bağlatıdaki gibi bir çevirici işinizi görecektir.
  • heritage  (12.07.24 13:46:37) 
@heritage Teşekkür ederim, dediğiniz çok mantıklı gibi ama tam anlayamadım. Tablette steam uygulama olarak görünüyor oyun indirmeme izin vermiyor. Tablete bu harici diski bağlayıp nasıl indirme yapacağım? Mala anlatır gibi anlatın lütfen çekinmeyin :)


  • koskoca kirpi  (12.07.24 14:23:18) 
Yukarıdakı bahsedileni yapabilmeniz için başka bir laptop gerekli.
Ne yazıkki bahsettiğin durumun tablet ile çözümü yok.

Eğer temelli orada yaşıyorsanız superbox vs veya uydu interneti araştırırdım yerinizde olsam.
  • nuevo  (12.07.24 14:25:34) 
@nuevo Superbox buraya destek vermiyor. Şu an kullandığım da uydu interneti kağıt üzerinde 16mb vermesi gerekirken rekorum 0,8 mb :)


  • koskoca kirpi  (12.07.24 14:30:12) 
Şehre gidince özellikle oyun oynanan bir internet kafe'ye gidin ve steam'e login olup istediğiniz oyunları ilk önce indirip sonra da bir usb disk'e back up yaparak kaydedin. Bilgisayarınızda da bu diskten restore edip oynayabilirsiniz, fakat steam 100-200mb sizin bilgisayara indirme yapması gerekebilir. Sonra offline oynayabilirsiniz.


  • malheiros  (12.07.24 14:40:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.