[]

wise kredi kartı ile para gönderme

Bir şey fark ettim de kaçırdığım bir nokta mı var emin olamadım. Wise'ta kredi kartı ile para gönderme seçeneği var, örneğin 1000 Euro'yu SEPA bölgesinden TL olarak Türk Bankasına gönderince yaklaşık 25 Euro ücreti var. Euro olarak gönderince de 15 Euro ancak bu sefer Türk Bankası da swift ücreti kesiyor ve daha pahalı geliyor. Türkiye'deki kredi kartı borcumun asgarisini ödedim ve 1500 Euro (bir kısmı euro bir kısmı TL ekstresi) gibi bir borç kaldı, bunu bir ay sonra ödemek istiyorum. Wise ile kredi kartı ile Türkiye'deki bankaya para gönderip bir nevi daha düşük faize katlanmış olmuyor muyum (bu işlemin ödemesini 40 gün sonra yapacağım çünkü) ve aynı zamanda borcu da zamanında ödemiş olduğum için kredi notuna negatif etkisi olmaz sanırım? Kaçırdığım bir nokta mı var? Kur riski var tabii ama bunu saymıyorum çünkü zaten TR'de yaşamıyorum ve TL olarak kazanmıyorum.




 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.