[]

Patoloji sonucu bu kadar uzun sürer mi?

31 haziranda ameliyat olundu kitle alındı. Bugüne geldik hala sonuç çıkmadı. Ankara devlet hastanesi..
Gidiyoruz arıyoruz süreç devam ediyor henüz çıkmamış size mesaj gelir demekten başka cevap alamıyoruz. Ne yapabiliriz bu konuyla ilgili akıl verecek var mı



 
Babam 24 haziran'da ameliyat oldu.
Patoloji dün çıktı.

Ne yapabiliriz? Şimdi benim ailemde bu süreci hızlandıracak kişiler vardı ama sadece arayıp bilgi aldılar gidisati ile alakali, hiç hızlandırmaya çalışmadılar kişiler işini rahatça yapsın, düzgün yapsın yeter.

Bu sebepten sizin birazcık daha süreniz var. Totalde ameliyat sonrasi 10 is günü olmuş daha. Tahminim haftaya falan çıkar. Sizi anlıyorum zorlu bir süreç beklemek ama gerçekten süreçte 3 gün önce 3 gün sonranin acayip bir etkisi yok yani.
  • logisticsmanager  (12.07.24 12:05:45) 
Özellerde bile pataloji sonucunu 1 ay beklediğimiz oldu. Çok endişeli bir süreç sizi çok iyi anlıyorum. Muhtemelen 10 gün içinde çıkar. İnşallah tertemiz çıkar.


  • hepimizkediyiz  (12.07.24 12:09:36) 
İbni Sina'da eğer hızlı çıkmasını istiyorsanız para vermeniz gerek demişlerdi. Bizimkiler 80bin bayılmış 10 günde çıkması için, yoksa 3-4 ayda anca çıkar demişler.
Daha geçen ay oldu bu.
Belki benzeri bir durum olabilir diye yazmak istedim.
  • pianeta  (12.07.24 12:14:09) 
Özür diliyorum 31 mayısta ameliyat oldu.


  • dedeminhirkasi  (12.07.24 14:05:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.