[]

Taç kulaklık şeklinde "kulak tıkacı işlevi yapacak aparat" var mıdır?

Çevredeki gürültülerden işime odaklanamıyorum.
Kulak içi kulaklık ve tıkaçlar takıyorum ama rahatsız ediyor.
Böyle taç kulaklıklar gibi bir ses engelleyici var mıdır dünyada veya o işlevi de yapacak soğuktan koruma kulaklığı?

Taç kulaklıklar da belki bu işlevi yapabilir. Ama müzik çalmadan takmak üzere... Bende olmadığı için denemedim. Deneyen var mı? Önerilir mi?

 
Noise cancelling özelliği olan kulaklıklarda müzik açmadan da ses azaltma özelliğini kullanabiliyorsunuz. Ama sesi tamamen kesmiyor tabii. Belki daha kalitelileri kesiyordur, benimki (JBL tune 660) tamamen kesmiyor :D


  • kobuzchu kiz  (10.07.24 18:37:39) 
İş güvenliği ekipmanı satan yerlerde var, asfalt delici, hilti vs kullananlar taksın diye. Günlük hayatta ne kadar verimli ve rahat olur bilmiyorum.


  • kibritsuyu  (10.07.24 18:48:28 ~ 20:25:38) 
Yıllar önce patlayıcı fabrikasına gitmiştim, orada bir kulaklık vermişlerdi gerçekten tamamen sessiz olmuştu ortalık. Çok şaşırmıştım. Kaliteli ve pahalı bir şeye benziyordu.

Sizin amacınız sadece sesi kesmek değil dışarıdan da çok dikkat çekici şekilde belli olmaksa öyle bir şey kullanabilirsiniz. Ama dikkat çekmek istemiyorsanız yanlış bir seçim olur.

Odaklanma konusunda tek suçlu sesler olmayabilir, onu da değerlendirin.
  • michael_knight  (10.07.24 22:59:50) 
yabancılar bebelerini maça götürürken takıyor o tür bir şey işinize yarar gibi geldi.
encrypted-tbn0.gstatic.com

3m markası iyidir ama burada satılıyor mu bilmiyorum.
  • titanyum22  (11.07.24 02:21:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.