[]

Spor yapanlar için playlist (ama biraz farklı)

Body'de ben de hemen hemen herkes gibi ölümüne sıkılıyorum. Şarkı dinlemeyi pek sevmediğim için ağırlık kaldırırken çok da sıkılmamak için dinleyecek bir şeyler arıyorum.

Kalt, Biraz konuşabilir miyiz gibi podcastleri baştan sona dinledim. Benzer veya benzemediği halde tavsiye edeceğiniz her türlü öneriye açığım.

Kafa açmayan, keyifli, çerezlik tv-internet-radyo programları veya herhangi bir sınıfa sokamayacağınız dinlemelik materyaller... Hatta sevmediğim halde arada dinlemek için gaza getirecek müzikler de olabilir.

Hatta ve hatta, koşu bandında ya da bisiklet sürerken izlemelik şeyler de olabilir (Kurtlar vadisi vs.. gibi seri de olabilir tek parçalık bir şey de...)


Biraz uzun oldu ama tavsiyelerin benim durumumdaki pek çok kişiye de yardımcı olabileceğini umuyorum.

 
Askerimizin Allah Allah nidalarıyla hücuma kalkması, kızılderililerin savaş çığlıkları, romalıların kalkanlara vurması, afrikalıların tamtamları, sesler.
Sesin, müziğim motive edici özelliği vardır.
Workout movisyon müzikleri diye aratırsan sırf bu maksatla yapılmış müzikler bulursun.
Yoğanın bile kendine özgü motivasyon müziği vardır. Salonlarda yapılan spora uygun motivasyon müzikleri çalar. Sizin salon sahibi kabzımal biri mi acaba dedim, şaşırdım.

Başka bir şey istiyorsun madem, bari faydalı bir şey olsun. Sesli kitap dinle.

www.youtube.com
  • Mirket  (09.07.24 16:49:04) 
ya salonda bir şeyler çalıyor da bana kuru gürültü gibi geliyor :)

benim gaza gelmekten çok can sıkıntımın geçmesine ihtiyacım var. yani iş gibi görüyorum sporu. şu 1 saat bu hareketler yapılacak. sporla gaza gelenler daha motive çalışıyor farkındayım ama benim olay bu maalesef :)
  • shadra  (10.07.24 09:59:27) 
şöyle bi taktik verebilirim salonda muzık calıyorsa telefonuna shazam app si kur. calısırken sarkıları dınle begendıklerını yakala shazam ile ve indirip tek lısteye topla. 1 ay sonra cok begenıcegın lısten hazır.

indirmek için spotify butonu cıkıyor zaten oraya gecebiliyorsun
yada sarkı adını google musıc app sıne yaz oradan da ekleyebilirsin
  • Zetnikov  (10.07.24 15:42:35) 
@Zetnikov ya işte şarkı sevmiyorum ben pek. bana böyle vakit geçirtecek eğlencelik, çerezlik sohbet muhabbet playlisleri lazım


  • shadra  (10.07.24 17:13:40) 
Sesli kitap +1. TRT Dinle'de bedava sesli kitaplar var hatta radyo tiyatrosu uyarlamaları da var. Ancak yabancı dilde olanları anladığım kadarıyla doğrudan Librivox'tan almışlar o nedenle kalitesi standart değil aklınızda olsun. Yine de bir deneyeyim diyorsanız ama henüz para harcamak istemiyorsanız TRT Dinle denemek için uygun.

Büdüt: Mesut Süre ile İlişki Testi olabilir belki? Sadece dinleseniz de olur, izlemeyince çok şey kaçmıyor diye düşünüyorum.
  • peki madem  (10.07.24 17:26:23 ~ 17:32:10) 
Hocam podcast bulamadiysan youtube dan vs spor belgesellerini mp3 olarak indirmeyide deneyebilirsin ben bu sekilde yapiyordum.


  • Zetnikov  (11.07.24 18:17:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.