[]

hangi dönem ve nereye, nasıl gideyim? - tatil

selam isviçreli olmasını umduğum zanzibarlılar!

23-28 aralık haftasına izin aldım.
olabilen en uzak tarih için aldım izni, sebebi yurtdışı seyahati yapmak istiyorum.

kriterler:
a) vizesiz yada vizeli farketmeksizin gideceğim.
b) bireysel yada turla gidebilirim sorun yok. eğlenmek 1.öncelik.
c) çok şehir görmek istiyorum. en fp ulaşım hangisi ise.
d) dil sorunu yok, ilk kez çıkıyorum.

sorularım:
1) turla mı gideyim yoksa bireysel mi?
2) tarihi daha öne çeksem (ekim sonu yada kasım sonu) daha faydalı olur mu? ama vize de yetişir mi?
3) bireysel gidersem otel kiralamayı nerden yapmalıyım?
4) önerileriniz.

 
tarihi öne al bence çünkü yılbaşı haftası olduğu için fiyatlar yüksek olur o hafta. yılbaşını geçirmeyip boşuna yılbaşı fiyatı ödersin.


  • entropik  (08.07.24 15:22:06) 
Gemi turu yap direkt. Hem daha uygun hem her gün başka şehirdesin.


  • numlock  (08.07.24 15:23:08) 
Avrupa düşünüyorsanız çok yanlış bir tarih olmuş, hem noel sebebiyle her yer kapalı olur, hem de dönüş biletleriniz muhtemelen çok pahalıya gelir. Avrupa düşünüyorsanız tarihlerinizi değiştirmenizi öneririm. Gene kasım sonu aralık başı içinde kalırsanız noel pazarlarını da görürsünüz.


  • bi mekan  (08.07.24 15:23:49) 
bence sicak ve günlerin uzun oldugu bir yere git. manyak misin yoksa -10 derecede avrupa'da ne isin var? öglen 3'te hava karariyor. ben olsam yesil burun adalari'na giderdim. aralik'ta hava 28 derece :) eglenceyse eglence, yüzmeyse yüzme. dalis dersi ayarla. geceleri partile kop. rüya gibi yemin ederim. hayatinda kac kere bir takim adaya gittin sonucta?


  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (08.07.24 16:26:11 ~ 16:30:57) 
noel pazarlarına git. colmar alsace bölgesi olabilir.


  • mikahakkinen  (08.07.24 16:40:32) 
bi mekan +1

Sorularin:
1) bireysel
2) evet, bilmiyorum
3) booking.com veya hostelworld
4) ilk defa gidiyorsan acemelik doneminde gelismis ve duzenli ulkelere git. mesela isvec, danimarka, hollanda, belcika vs. bu ulkelerde hem ingilizcen gecer hem de toplu tasimadir trendir falan cok daha guvenilir. italya ispanyadir daha kaotik ulkelere acemiligini attiktan sonra gidersin.
  • hot potato  (08.07.24 16:55:10) 
1-bireysel git
2-madde 4'e göre ekim kasıma çek
3-booking.com
4-bilet kampanyalarına bak. en uygun bilet hangisiyse oraya git. çok şehir örneği hollanda, belçika, fransa. thy'den gidiş dönüş farklı bilet alabilirsin. tabii çok girişli vize alabilirsen.
  • merhum  (08.07.24 17:27:54 ~ 17:28:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.