[]

Renault Kadjar nasıl bilirsiniz?

Soru başlıkta :)

7 yıllık Toyota kullanıcısıyım.

Aracı biraz büyütmek, biraz yılını ve km'sini düşürmek için çıktığımız bu yolda, bütçemiz ölçüsünde geldiğimiz nokta Renault Kadjar oldu.

Nasıl bilirsiniz? Modeli bilmiyorsanız da markayı bilenler, kullananlar her türlü tecrübeye açığım.

 
artık üretilmeyen bir araç. renault kullanıcısıyım sağlamlık sıkıntısı ve trim sesi mevcut olan bir araç. gerçi toyota da çok sağlam olmasada daha çok güven veriri. ancak suv gruplarındaki tecrübeler farklı olabilir.


  • mikahakkinen  (08.07.24 12:10:10) 
Hangi Toyota modelini kullaniyordunuz? Yaris falan degilse ne kadar buyur bilemiyorum. Kucuk demiyorum bu arada, heybetine gore ic ferahli beklentinin altinda kalabilir. Arkadasta 1.2 benzinli vardi, bir sure kullandi, pek sikayeti yoktu. Renault dunyanin en iyisi arabasi olmayabilir ama pek kayda deger buyuk sikintilarini duymadim.


  • mbond  (08.07.24 12:12:18) 
Auris kullanıyordum, sınıfına göre Auris fena değildi ama artık küçük geliyor ve alçak kalıyor.


  • ofelia  (08.07.24 12:14:15) 
Toyota'dan sonra renault yerine corolla, nissan ya da bir honda düşünülebilir belki. Kadjar kullanmadım ama talisman ve belki megane dışında toyota'dan üstün araçları olmadığı tahmininde bulunabilirim.


  • prole  (08.07.24 12:20:25) 
dizel otomatik olani bir arkadaşımda var, ben de daha önce çok kısa deneyimlemistim. motor ve şanzıman açısından sorunsuz olsa da kalite algısı, hissi ve konfor açısından bence yetersiz. çok boş, hafif hissettiriyor, trim sesleri de mevcuttu. ama geniş mi, evet geniş.


  • orient blue  (08.07.24 13:54:23) 
en kalitesiz suv olabilir.olmasa da 2. olur kesin .
toyota dan sonra kia sportage düşünebilrisiniz citroen aircross larda çok tuutu.

  • jamswety  (08.07.24 17:27:50) 
Hocam toyotadan şaşma toyota rav4 al.


  • komando kani var bende  (08.07.24 17:43:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.