[]

İnstagramda story gizlemek

İnstagramda storylerim 5-6 kişiye açık. Çok derinlikli bir nedeni yok zaten fotoğraf paylaşmıyorum genelde. Bazen gittiğim yerler, bazen pasif agresif tepkiler, bazen ilgi çekmek için espriler vb… bazen herkese açıyorum 15 dakika sonra siliyorum bazen sadece konuyu ilgilendirenlwre açıyorum, bazen sadece arşivde dursun diye paylaşıyorum, geriye dönüp bakması güzel oluyor vb. İnsanları da bakın nasıl eğleniyorum diye meşgul etmek istemiyorum ya da toksik çemkirme postlarıma maruz bırakmak istemiyorum. Zaten haftada 1 ancak story atarım. Çocuk bakanı var, tez yazanı var, gıcık olanı var.

Dün bişey paylaşmıştım. Başka arkadaşım da screenshot alıp paylaşmış. Sabah kuzen hikayelerini benden gizlediğini bilmek iyi oldu falan yazmış. Ben de durumun derinlikli bir şey olmadığını ifade ettim ve yanlış anlaşıldıysam özür diledim. Sonra beni takipten çıkmış. Bi de yazmış durum derinlikli bir şey değil sorun yok gibi.

Yaptığım çok kötü bir şey mi? Sonuçta gizli kapaklı olsaydım ben diğer arkadaşa paylaşma onu sil de diyebilirdim ama aklıma bile gelmedi başkası tarafından yanlış anlaşılacağı.

 
Hocam tek hatalı, sizin fotoyu sizden izinsiz paylaşan kişi.

Ama şunu da ekleyeyim, ben de bozulurdum. Silmedim o kişiyi, hatta hiç birşey demezdim bile. Ama bi ufak da olsa neden ki diye düşünür bozulurdum.
  • sorularimicinfeykhesap  (07.07.24 20:56:40) 
Bazen ben de gizliyorum. Derinlikli veya derinlikli değil. Onlara ne aq.. ister gizle ister gizleme. Aç hikayeyi.. film keyfi gezi keyfi kahve keyfii paylaş gitsin ne olacak.. ayrıca kuzenin de fena boş yapmış bence. Biri bana gizlese kafaya takmam banane.. benim de gizlediklerim var onlarsa aynı tepkiyi verir eminim.. o yüzden komple sal gitsin bence. Canını sıkma bunlar için.


  • olsun demekte zor artik  (07.07.24 21:01:45) 
Ne ile ilgiliydi ona göre daha iyi yorum yaparız. Yakın kuzeninse alınmıştır. Arkadaşın falan ekli olduğuna göre yakın kuzendir.


  • sevilen progressive türkücü  (08.07.24 00:18:51) 
İnsta zaten hikayeler uzerinden dönen bişi diil mi? Hikayeni de gormucekse instanda olmasının mantığı ne? Doğru olanı yapmis


  • abuzer  (08.07.24 03:29:37) 
ben olsam ben de alınırdım. kuzenin haklı.


  • xrated  (08.07.24 13:10:13) 
yaashajks. gelene hay hay, gidene bay bay. milletin bos yapmasini cekemem bu yastan sonra.
olsun demekte zor artik +1
her seyimi herkesle paylasmak zorunda miyim? demek ki kendimi sana her zaman o kadar yakin hissetmiyorum. kuzen de olsa ne alaka yani, kuzeni sen secip hayatina almadin ki. "onlara ne aq" +1 de benden.
ayrica o hikayeni ss alip paylasani da mik. yakin arkadaslarla paylasildigini görüyor o story'nin, ne bok yemeye milletin ss'ini aliyor?
  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (08.07.24 13:43:13 ~ 13:46:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.