[]

Fransa vizesiyle ilk girişi hollandadan yapmak

Son 3 vizem kuralına uygun kullanıldığı için şu an elimde 2 yıllık fransa vizem var. Ağustos ayında amsterdama gidicem ama kuralı bozmamak için yani bir sonraki vizemin 3-5 sene çıkması için bu vizemle önce mesela parise gidip ordan trenle amsterdama geçip sonra dönüş uçağını amsterdamdan alsam sorun cıkar mı? Yoksa bu seyahattan bağımsız olarak kafadan bi fransaya gdip geleyim mi? O da extra maliyet olacak. Bu arada parise birçok giriş çıkışım var pasaportta. Son 3 vizem de fransa vizesi.




 
Abi ben hayatimda 3-5 sene fransa vizesi alanı duymadim bak. Ondan bence çok da kasmana gerek yok:/


  • logisticsmanager  (07.07.24 12:34:15) 
giriste fransada damga basildiktan sonra nereye girdiginizi kimse bilemez. ben ayni durumda riske atmamak icin cikisi da fransa'dan yaptim bu sene. yeniden vizeye basvurucam birkac hafta icinde, gorucez bakalim ne uzunlukta vereceklerini.


  • in vino veritas  (07.07.24 13:45:59) 
O mevzu giris yapmakla alkali cikis degil. Sirf ufak bir ihtimal sana kizip uzun vize vermeyi birkacaklar diye fransaya bos bir seyahat yapilmaz bence. Asiri para ve zaman israfi, ozellikle faydali olup olmayacagi belli olmayan bir sey icin. Bir de turist vizesi alti ustu calisma gocmenlik falan degil. Cok dikkatli olmak istiyorsan Fransa'dan gir Hollanda'dan cik, daha fazlasina gerek yok.


  • hot potato  (07.07.24 18:26:59 ~ 08.07.24 00:21:30) 
"bu vizemle önce mesela parise gidip ordan trenle amsterdama geçip sonra dönüş uçağını amsterdamdan alsam sorun cıkar mı?"

sorun çıkmaz. güzel de yolculuk olur.
  • pispinti  (07.07.24 21:18:33) 
vizeler hep artarak veriliyor fakat sonra başa dönüyor yani sen ne yaparsan yap bir sonraki vizeni 30 günlük alma ihtimalin var


  • neira  (08.07.24 10:34:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.