[]

Öz kritik sorusu

Kendimi kritik edesim tuttu, bunu hep yaparım ama iş işten geçtikten sonra.
Biriyle görcü olarak tanıştırıldım, gayretsiz biri olması yüzünden reddettim.

Şimdi ben bu kişinin elinden tutsam, ona destek olsam, sevsem kollasam, onun hayata olan bağlılığını ilgisini merakını arttırabilir miydim? Hemen kestirp atmadan biraz zaman verseydim. Belki şevki artıcaktı.

Kestirp atma huyumu sevmiyorum:(

 
Belki adam böyle mutlu, şikayeti yok :))


  • rock n roll  (06.07.24 13:47:54) 
Ağaç yaşken eğilir diye bir atasözümüz var. Yani söylediğin pek mümkün değil.

Ama anladığım kadarıyla sen bu EYT'liye hafif gönül düşürmüşsün. Burada ne söylesek boş olacak. O yaşta çalışmayan adam, EYT ile aldığı emekli maaşıyla geçinemez. Boşver sen onu. Tembelliğinde boğulsun. Seni de dibe çekmesin.
  • Mirket  (06.07.24 13:51:45) 
Yok ona gönül düşürmedim.
Genelde böyle yapıyorum. Birşeyi beğenmedim mi, hemen olmaz diyorum.
Şuan kendi bu huyum üzerine düşünüyorum.
  • füt  (06.07.24 13:53:01) 
Kendi istemedikçe kimseyi değiştiremezsiniz.


  • gnosis  (06.07.24 13:53:06) 
2-3 kere görüştükten sonra kesip atsan daha mantıklı olur. belki de tembel değil şartlar bu sarmala sokmuştur onu.


  • xrated  (06.07.24 14:00:38) 
Kimse belli bi yastan sonra karsi tarafin nazini cekmez. Baskasi icin kendi keyfini de bozmaz. Adam mutlu işte, birakin devam etsin. Herkes kendi yoluna.


  • halk  (06.07.24 14:27:13) 
degistiremeyeceginiz seylere kendinizi yorup hirpalanmiyorsunuz, guzep bir sey bence, en az 30dan sonra ediniyor cogu insan bunu. gordum diger duyurunuzu, emekli olmus koca gun kahveye gidip ps oynayan biriydi reddettiginiz sanirim. o kisi oyle memnunsa hayatindan zaten ne siz onu degistirmeye calismamakla hata mi ettim diye kendinizden suphe duyun ne de oyle bir iliskiden memnuniyet bekleyin derim ben. iyi yapmissiniz kisacasi, olmayacak seylerin pesinde kosmaktansa enerjinizi olabilecek seylerde harcamak sizi de mutlu eder hem.


  • in vino veritas  (06.07.24 14:38:28) 
Belli bir yaştan sonra insanların kişiliklerini değiştiremezsin. Zor yani. Giyimini, oturup kalkmasını, genel kültürünü her şeyi değiştirebilirsin ama kişiliği zor yani… bakış açısı değişir belki o kadar.


  • cemallamec  (06.07.24 14:39:08) 
Belki değiştirebilirdin ama gerek yok.

Birbiriyle müthiş uyumlu görünen, çok iyi anlaşan, birbirine çok aşık çiftler için bile ilişki yürütmek kolay değil. Tarif ettiğin gibi biriyle ilişkiye başlaman akıllıca olmazdı.
  • michael_knight  (06.07.24 14:57:43) 
bu kestirip atım, haklı bir gerekçeye dayanıyor.
çalışmak için bir kadının iteklemesine ihtiyaç duymamalı.
"bu sebeple reddediliyorum, o halde çalışmalıyım" çıkarımını yapmak ona düşüyor.
sizde bir şey yok.
  • WithWorth  (06.07.24 15:00:22) 
Bence kritigi kriterlerde yapmakta fayda olabilir. Yani eger bu kriterden eminseniz yaptiginiz dogru, eger esnetebileceginiz bir kriterse hata yapmis olabilirsiniz gibi. Yas ilerledikce kriterler zorlasiyor ama aslinda bu, seceneklerin sayica azaldigi bir ortamda oluyor.


  • osssy  (06.07.24 17:07:09) 
Uğraştığına değmeyecek.


  • gabe h coud  (06.07.24 17:19:44) 
Valla ben bu durumlarda şöyle düşünüyorum: ne haddime?

Ben kimim ki hayat tarzımi/ dünyaya bakış açımı birine empoze ediyorum?
  • Amaranta ursula  (06.07.24 21:34:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.