[]

şu adama küfür olmayan ama küfür etkisi bırakan cümle kurar mısınız?

az önce açık hava sinemasında film izliyoruz, ara verildi boşalan yerlere geçeyim dedim. biri oraların hep dolu olduğunu ara verildiği için boşaldığını söyleyince kaldım ortada. film başlayınca halen boş koltuklar vardı ama artık geçemedim ve ben bu adama fena bilendim. en ağır küfürleri sıralasam içim soğumayacak. fiziksel şiddet uygulasam belki geçer, neyse ya sakin olmam lazım.

film bitince: "beyefendi bakar mısınız? bir daha emin olmadığınız konularda konuşmayın gördünümz mü, bir sürü boş koltuk var hem size ne yahu siz koltuk muhtarı mısnız? geçerim geçerim sana ne yaaa? alla alla ya.


 
Ara verilince bosalmis zaten. Adam gercekten oyle sanmis olabilir. Veya peki bilmeden konustu sen de oralara gecemedin diyelim. Fazla abartmiyor musun? Hicbi sey demezdim. Cok cok icimden adama kandik gecemedim derim. Boyle bi seye enerji mi harcayacaksin gercekten?


  • Kittie  (05.07.24 22:50:25) 
@Kittie, doğru diyorsunuz belki öyle zannetmiş olabilir. bana garezi yok ya.


  • geveze yazar  (05.07.24 22:52:26 ~ 22:52:36) 
"film bitince: "beyefendi bakar mısınız? bir daha emin olmadığınız konularda konuşmayın gördünümz mü, bir sürü boş koltuk var hem size ne yahu siz koltuk muhtarı mısnız? geçerim geçerim sana ne yaaa? alla alla ya."
15 yaşındaysan bu cümleyi kur. biri bana bunu dese gülmekten yarılırım.
başkasının yerine oturduyşam şayet, geldiğinde kalkarım sorun değil desen mesela daha kibar ve gerginlik yaratmayacak bir cevap olmaz mı?
  • neira  (05.07.24 22:57:30) 
@neira, evet gülmekten yarılabilirsin, çünkü öfkeden kurduğum bir cümle. zaten o yüzden buraya açtım. sakince sindirebilseydim sorun yoktu.

evet o son dediğin süpermiş aklıma gelmedi o esneda. neyse.
  • geveze yazar  (05.07.24 23:06:39 ~ 23:07:24) 
Boşver bence de.

encrypted-tbn0.gstatic.com
  • gabe h coud  (05.07.24 23:16:29) 
En sinir olduğum insan modeli. Yer kapmak nedir? Geçin oturun yerinize insan gibi o zaman. Ben de ayar olurdum.


  • sekizdokuzon  (05.07.24 23:44:43) 
Açık hava sinemasına katlanır koltukla gitmek çözüm olur mu?


  • muhayyer divan  (06.07.24 00:30:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.