[]

Yöneticimin Yaptığı Ayıp Mı?

Geçenlerde bundan 3 sene önce birlikte çalışmış olduğum yöneticilerimle linkedin aracılığıyla iletişime geçtim. 2 sene kadar birlikte çalışmıştım ikisiyle de. İkisi de yabancı uyruklu bu arada ve artık Türkiye'de değiller, aynı şirketin farklı ülkedeki bir bürosundalar.

Bir tanesi doğrudan yöneticiliğimi yapmıştı, diğeri de yönetici gibi bir şeydi, çok fazla işimi görmüşümdür. İkisi de benden memnundu bu arada.

Neyse, iş arayışı sebebiyle linkedin profilimi güncellediğimi ve bana yardımcı olması adına profilime bir referans yorumu bırakmalarını rica ettim. İkisi de ölü taklidi yapıyor. Cevap ble vermediler

Sizce istediğim şey saçma mı?

 
Bence 2 şık var.

. Sahadaki bozkurt hareketini hazmetmeye çalışıyor olabilirler.
O nedenle biraz bekleyin.

. Yanınızdayken bir mecburiyet vardı. Ondan dolayı samimi görünmüş olabilirler.
  • diyecevaplandı  (05.07.24 19:10:45) 
Yabancılar böyledir. Onun için çok saçma bir hareket durduk yere referans verip "kefil olma" durumuna geçmek.


  • numlock  (05.07.24 19:12:23) 
Mükemmelliyetçi bir yapıları olabilir, daha önce referans vermemiş olabilir, bir türlü kelimeleri bir araya getiremiyor olabilir.

Kendi açından düşün, biri referans istese ne yazarsın ve nasıl yazarsın? Çok zor değil ama kolay bir şey değil. Kendini bir kere daha hatırlatsan yazarlar büyük ihtimalle. İki cümle yeterli olur, şurada beraber çalıştık, özverilidir vs. Tekrar çalışmak isterim gibi bir yazı yeterli olur, diyebilirsin.
  • gabe h coud  (05.07.24 19:48:54) 
valla bo$ is oldugu bende ilgilenmiyorum boyle islerle.
daha gecen ay bir arkadas istedi, sallamadim. istersen referans ver diye soyledim ki saga sola telefonumu vermis, ustune gidip linkedin'e bu eleman soyle iyi boyle guzel dadindan yinmiyor diye yazmaya gerek yok.

  • cooperr  (05.07.24 21:19:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.