[]

Son zamanlarda duyduğunuz en etkileyici söz

Benimki: "İki şey, üzerine sık sık eğilip ısrarla düşünülürse, insanın ruhsal yapısını hep yeni, hep artan bir hayranlık ve korkunç saygıyla dolduruyor: Üzerimdeki yıldızlı gök ve içimdeki ahlâk yasası."

Sizinki nedir? Teşekkürler.


 
Soruyu okuyunca iltifat gibi düşündüm.
İş arkadaşım "Prenses gibisin" demişti. Bir de bir olayı anlatırken çok ilgi çekici ve eğlenceli anlatıyormuşum. Bir anımı anlatmıştım kahkahalarla gülmüştü.
Etkilenmiştim bu sözlerden.
  • rock n roll  (05.07.24 18:01:42) 
“içinde oturduğum oda nasıl aynı anda hem dışarıda hem de tabiri caizse kafamın içindeki -deneyimim- olabilir ki?”
william james

  • pavlis  (05.07.24 18:07:46) 
basliga cevap mi bilmiyorum da etkileyen bi tespit olmustu; hangi gruba ait olmak istiyorsan onlarin butun bakis acisi, dusunceleri sana mantikli gelmeye basliyor. 3 ayri gruba kendimi yakin hissetmistim cocuklugumdan beri, hepsi de icindeyken ne kadar aptalca olursa olsun (her seferinde olmasa da) kolay kabullenebiliyordum. onlardan geriye sadece feminazim kaldi, o hic gecmedi(cok sukur)


  • ala09  (05.07.24 18:26:31) 
"oğlumu güldürdün, Allah da senin gönlünü hep hoş tutsun". Nedense bu laftan sonra çok mutlu hissetmeye başladım.


  • numlock  (05.07.24 20:21:17) 
"Ebeveynlerinizi, sizi yanlış yöne sevk ettikleri için suçlamanın da bir son kullanma tarihi vardır; dümene geçecek yaşta olduğun an, sorumluluk sana aittir."
J.k. Rowling

  • Amaranta ursula  (05.07.24 20:36:07) 
Kafada bitti ama Kafa da bitti :')


  • since1907  (08.07.24 08:31:04) 
''Sen asıl sözünü tutmayan, sevgilisinin arkasından iş çeviren, gelişimini tamamlayamamış, iletişim kurmayı beceremeyen boş bir tipin götünü kaldırdığın için hayıflan.''
Ünlü bir düşünür.

  • Kahvedesu  (08.07.24 09:19:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.