[]

üst yöneticinin bu davranışlarına ne deniyor?

birkaç gündür sert çıkışları bulunuyor.

toplantılarda özellikle alaycı şekilde iğnelemeler oldu.
beni dinlemiyorsunuz gibi söylemler oldu.
sadece bana değil, tüm ekibe yapıldı.
dün akşam aradım, açılmadı. dönmedi de.

tanıdığım tüm süre boyunca hiç böyle bir karakteri yoktu.
tanımayı bırakın, yabancı biri sanki.

en son bugün inisiyatif verdiysem geri mi almalıyım diye söyledi.
bende alınız dedim - hiç r yok bende de.

sonrasında da birebir görüşme talep ettim. beklemedeyim.

sizce bunlar neden olabilir, ne yapmalı/yapmamalı?

iletişim talebim de yanıtsız kalır ise ‘istifada bir hizmettir’ diyen çalışan benim :D
elbette sağlama alma konusu ayrı.

 
İlk defa böyle davranıyorsa özel hayatında bir sorun olabilir, sağlık problemi vs. Biraz daha alttan alırdım ben olsam.


  • sekizdokuzon  (05.07.24 11:41:38) 
anlayamadığım üst yöneticiniz tüm ekibe yapıldığını söylediğiniz davranışını sadece size yapmış gibi neden değerlendirdiğiniz. yani toplantı sonrası siz aramışsınız, inisiyatifi geri mi alayım diye sorunca siz demişsiniz, siz birebir görüşme talep etmişsiniz, üstüne görüşmeyi reddederse istifayı bile düşünüyorsunuz. diğerleri de bu çabayı gösteriyor mu sizin gösterdiğiniz gibi? yoksa acaba sert çıkışlarını biraz da siz mi üstünüze alıyorsunuz?


  • birnevibahar  (05.07.24 11:45:30) 
istifa edin o zaman? yani daha once boyle davranmayan bir insan bir kac gundur bu sekilde davranmaya baslamis, daha ne oldugunu anlamadan kendi ustunuze fazla alinip yukselmissiniz? kendi ustleriyle sorunu olabilir, ozel hayatinda sorunu olabilir, ters tarafindan kalkmis bile olabilir.
bir insan yonetici oldu diye insanligini bir kenarda birakmiyor, herkesin binbir turlu derdi sorunu var. yetiskin insansiniz, kendi isinize bakin devam ederse dusunursunuz. kaldi ki sizinle ilgili bir durum yok diyorsunuz, tum ekibe yapiyor diyorsunuz. gercekten ekip dinlemiyor bile olabilir, yanlislar yapiyor olabilir. o da bu durumu nasil ele almasi gerektigini henuz kestiremiyor olabilir.

  • kassiopeia  (05.07.24 11:55:58) 
istifa et hocam adam sana iyi dayanmış.


  • sizofren06  (05.07.24 13:03:42) 
Bir şey mobbing deniyordu buna ama sadece size olmadığı için üst yönetsel sıkıntılar vardır belki.


  • sevilen progressive türkücü  (05.07.24 13:32:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.