[]

iş yeri kafanizda olan maaşı ya da üstünü verirse gene zorlar mısınız?

Geçen bir arkadaş ile konusuyorduk da işte gelen teklifi hep reddetmek ve revize istemek lazim diyordu. O böyle öğrenmiş.

Şimdi ben is yerimden şu ana kadar hep beklediğim ya da üstünü aldım. Şu an geldiğim noktada piyasada neyse o belki bir tık üstü gibi. Yani harbiden mutsuz olduğum zaman hiç olmadi gerek is hayatı gerek egitimler, önüme koyulan basamaklar falan.

Bu sene her şey düzgün giderse terfi olacak. Bu noktada belirledigim x miktari var.
Kendi kendime düşünüyorum, sirket x ya da x+ verse revize istemem diye. Çünkü biraz arastirdim ve bir iki bu parayi verecek pozisyona öylesine olta olsun diye başvuru yaptim. Olmadi, piyasada da istediğim maaşlik iş o kadar fazla yok. Yani o islere girebilmek için önce bu terfiyi almam lazım.

Bu noktada bana istediğim para direkt önüme koyarlarsa istemem gibi
Siz ister misiniz? Ben çok emin olamadim bu mantıktan. Yani benim mantığım win-win olmali.

 
Title gelen bir sene ise maaş pazarlığı yapmadım. Örneğin bir başka şirkete müdür olarak geçtiğimde maaşım düşmüştü. Dert etmedim. Direktör olduğum zaman da iyi bir maaş artışı yapılmıştı ve pazarlık yapmadım. Bunların dışında hep zorladım. %1-2 bile önemli fark yaratır. Başka bir iş için teklif yapılıyorsa, mümkün olduğu kadar çok zorlarım. Hem maaşı hem de yan hakları. Arabanın modeline kadar.


  • gabe h coud  (05.07.24 00:40:20) 
Benimki title, maas bandi atlama. Manager of people'dan manager of managers oluyor.

Yani sadece parasal değil aslında cv'sel anlamda da hayvani bir değişiklik çünkü yönetilen bütçe x anında 30 milyon euro stok, yıllık 200-250 milyon euro satış.
  • logisticsmanager  (05.07.24 00:49:09) 
ben bu pozisyonu kabul ederim. pazarlığı 6 y sonra yaparım. baştan böyle bir pazarlık yaparsan iş başkasına gidebilir. madem aklında olan paranın da üstünde veriyorlar, bir 6 ay bekle en azından. 6 ay sonra bir %5 istersin.


  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (05.07.24 01:13:04) 
istemem ben istediğim parayı verseler.


  • sizofren06  (05.07.24 13:12:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.