[]

poe vs chatgpt vs phind vs perplexity.ai

aylık 20 dolar karşılığında premium bir ai hizmeti almayı düşünüyorum da.
ücretsizleri iş yaparken, para vermeye ne gerek var diyorum, elim geri düşüyor hep.

poe.com'da bir sürü farklı model chat bot'larını kullanabiliyoruz, kullanıcılar da bir çok farklı şey yaratmışlar. web arayüzü de gayet güzel, kullanışlı. chatgpt4o'yu da kullanabiliyoruz.

chatgpt'de ise sadece chatgpt var. bu yüzden poe daha cazip görünüyor.
eklentileri vs vardı, ya da özelleştirilmiş kullanıcı chatbot'ları falan. ama bilmiyorum ne kadar kullanılır.

bir de perplexity.ai var. o da çok iyi. diğerlerinden biraz daha farklı. güncel dataları da getirebiliyor. bir çeşit arama motoru ve chatbot karışımı.

hepsinin ücretsiz sürümü iş görüyorken, para vermeye değer mi bi türlü bilemedim. yani ekstra ne sunuyorlar anlamıyorum.

bir de phind.com var. onu da epey kullandım. o da iyiydi.

---
sorularım çoğunlukla yazılım alanında, mac, xcode, react-native, swift üzerine oluyor.

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.