[]

Ani Harabelerine Toplu Taşıma

Merhabalar,

Yakın zamanda Ardahan ve Kars'ta bulunacağım. Kars'a gitmişken Ani Harabelerini görmek istedim ama internetten baktığımda toplu taşıma sanırım yok. Sadece Valiliğin sabah bir tane dolmuş koyduğu haberi vardı. Fakat öğle saatlerinde Kars'ta olacağım.

Toplu taşıma ya da başka bir alternatif sunabilecek olan var mı? Mesafe 40 Km.'nin üstünde ve taksi ile olacak iş değil gibi.

Teşekkür ederim.

 
geçen sene gittik. biz de toplu taşıma aradık ancak yok dediler. eşimle taksi ile gittik ani harabelerine. taksi ücreti taksimetre açarak değil de belirlenmiş daha uygun bir ücret idi. iki kişi için makul oldu. gittiğinde taksileri arayıp pazarlık yaparak fiyat alabilirsin. eğer tarihi mekanları seviyorsan kesinlikle oraya kadar gitmişken görülmesi gereken bir yer.


  • entellektuelmankurt  (03.07.24 23:22:27) 
sanırım tren garının orada tur şirketleri broşür dağıtıp uygun kişi sayısı bulununca ulaşımı sağlıyormuş. bu yolu bir deneyeceğim olmazsa taksi pazarlığı yapacağım. kesinlikle görmek istiyorum, umarım bir yolunu bulurum.

cevabınız için teşekkür ederim :)
  • iguazu14  (04.07.24 00:43:23) 
hocam biz de gittik, gitmeden once ofisteki karsli bi arkadasin bi tanidigi bize taksi ayarladi taksimetresiz. biz dedik ki bizi alsin suraya suraya gotursun onlar da ani ve cildir goluydu cok da makul bir ucretti. o sekil bir sey bulmaya calisin. bende numarasi var mi bilmiyorum taksicinin isterseniz onu da atabilirim


  • bay b  (04.07.24 13:27:42) 
Hocam çok teşekkür ederim. Aklımda olsun, gittiğimde makul bir seçenek bulamazsam size tekrardan ulaşayım numara için.


  • iguazu14  (04.07.24 14:56:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.