[]

Arabada güneşten korunma. Cam filmi, perde, güneşlik vs. Yan camlar

Arabada güneşten nasıl korunulur, korunuyorsunuz?

Küçükken aileyle araba yolculuklarına giderken tişört, kıyafet falan sıkıştırırdık. Ama ön yan camlar için pek uygun değil. Tam yapamazsan ses çıkarır.

Trendyol'da bikaç zımbırtı var. Cırt cırtlı perde var ama sıcakta eriyor diyorlar. Kumaşları uyduruk duruyor. Vantuzlular dayanıklı değil. Üstten geçirmeli var bi de, penye çorap gibi ama o da ön yan cam için uygun değil.

Cam filmleri var bi de. Güneşten koruyan ve görüşü engellemeyen var mı? Bi de yasak olma, ceza yeme durumları olabilir.

Siz ne kullanıyorsunuz? Ne önerirsiniz

 
Cam filmleri özelikle kaliteli olanlar ışık geçirgenligi iyiymiş tabi tecrübe etmedim.

Ön göğüse serilen özel örtü var ondan aldım güneşten koruyor.

Gölgelik alan dışında diğer seçenekler sadece sıcaklığı düşürüyor
  • Fritz-X  (02.07.24 21:19:32) 
Ben bu konuda biraz hassasım yurtdışından kendime kollar için güneş koruyucu sleeve almıştım bulabilirseniz tavsiye ederim çok rahat oluyor :D
Markası bu değil ama bunun gibi açık renk almıştım

www.amazon.com

yoksa kollarım çok fena etkileniyor, klimayı açınca rahat oluyor ( torpido gözünce duruyor trafikte uzun süre kalacaksam direkt takıyorum). Güneşe takık Uzak doğu ülkelerinde “bütün” arabalar uv korumalı filmli camlardan burada da keşke yasal olsa diyorum çünkü gerçekten trafikte çok sıkıntı oluyor. Yüz için güneş koruyucu krem + gözlük ve ön güneşlik paneli dışında yaptığım ekstra bir şey yok.
  • titanic kemancısı  (02.07.24 22:36:34 ~ 22:38:22) 
cam filmleri güneşi ve ısıyı da keser. ön cam için şeffaf ve ısı kesen cam filmi de var.


  • jelly bear  (03.07.24 09:05:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.