[]

Bugün yaşadığınız en sinematografik olay neydi?

Öğlen bir şeyler almak için dışarı çıktım. Biraz yürümek istedim, üst mahalleye vardığımda 25-30 kişinin bir evin önünde toplandığını gördüm. Kulağımda kulaklık olduğu için sesleri duymuyordum. Evin önüne geldiğimde kaldırımda oturan kadınların ağladığını gördüm, biriyle göz göze geldik. Cenazeleri vardı belli ki. Dönüşte aynı yolu kullandım, cenaze aracı gelmişti. İmam elindeki megafonla merhumun kaçta, nereye def edileceğini söylüyordu. Aracın yanına geldiğimde dönüp baktım, tabutun içinde kimin olduğunu merak ettim. Araç hareket etti, evin önündekiler ağlamaya devam etti.




 
Def edileceğini= defnedilecegini


  • sekizdokuzon  (01.07.24 20:02:55) 
Benimki de kötü ya sinematografik de değil

Markete gitmek için evden çıktım 50 metre yürüdüm yolun kenarında ölmüş yavru siyah bi kedi vardı, bunu kimse gömmez dedim alıp gömdüm alet yoktu kürekle çukur kazmaya çalışmak yordu, baya terledim markete gitmekten vazgeçtim eve döndüm
  • grimavi  (01.07.24 20:18:07) 
Bugün güzel, pahalı bir özel hastanedeydim. 70 yaşlarında bir amcaya sedasyon verip minik bir işlem yapmışlar. Sedasyonu doğru mu kullandım bilmiyorum yani anestezinin küçüğü.
Ayıldıktan sonra 1 saat kadar içeride kendine gelmesini bekletiyorlar, sarhoş gibi olduğu için.

"Şu anda uzaya çıktım, uzaydayım, aşağı atlıyorum" gibi şeyler anlatıyormuş. Bir de gördüğü bütün kadın hemşirelere "çok güzelsin, çiçek gibisin, çiçeklerden güzelsin" vs. demiş. Hemşirenin hoşuna gitmişti, anlatıyordu.

Ama yalnız gelmişti, çıkışta onu almaya biri gelecek mi diye birine telefon etti hemşire.
Şoförlü araç göndereceklermiş almak için. Yani ailesinden, yakınlarından kimse gelmiyor almaya.
Üzüldüm.
  • michael_knight  (01.07.24 22:47:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.