[]

sizce hızlıca ne yapabilirim?

pansiyonda kalıyorum. ayın 12sinde kira vereceğim, 6500 tl. ödemelerim vardı, bu yüzden para bitti. valla kirayı ödeyemezsem atarlar gibi, sokakta kaldık iyi mi? :)
iki üç gündür indeedde falan ilanlara başvuruyorum geri dönüş yok, kariyer'den zaten sağlık raporu isteyen işler geri dönüş yapıyor, ee zaten para yok. bulaşıkçılık işi için bir ajansla görüşmeye gittim ama aramıyorlar, deneyimsiz ve iki üniversite bitirmem sorun galiba, garsonluk için bu iki haftalık ödeme yapan yere gittim ajans, bunlar da gömlek pantolon ayakkabı istedi, ee onlar da yok.

sizce istanbul'da 12sine kadar en azından kirayı ödeyecek kadar kazanabileceğim işi nerede bulabilirim? girerken söyleyeyim mi meseleyi? haftalık ya da günlük ödeme yapan yerleri başka nerelerde buluyorsunuz? çat kapı dolaşmak çok mu yakışıksız olur? hani iş dilenmek gibi.

 
organizasyonlarda çalışıyordum ben önceden In-ka falan vardı bildiğim ama daha çok da vardır bu tarz. Onlarda iş çok oluyor ama durumunu da anlat normalde parayı 1 ay sonra veriyorlardı. kıyafet de veriyorlardı ama ayakkabı yoktu.


  • high hopes of the sozluk  (01.07.24 13:09:46) 
ben olsam dükkan dükkan gezer eleman lazım mı diye sorarım


  • bravoteam  (01.07.24 13:11:21) 
Gezdim bugün, 3 gün çalışacak diye iş vermiyorlar, tabi haklılar bu anlamda. E soylemesem ya çok belge istiyorlar ya da 12'sinde para lazım , maaş zamanı değil yani. Haftalık ödeme yaptığını söyleyen iki ajans geri dönüş yapmadı bulaşık için. Garson içinse zaten kılık kıyafet istiyorlar ve yok yani. Kaldım böyle böyle giriyoruz kira gününe:)


  • fakat  (01.07.24 17:56:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.